شناسهٔ خبر: 71676276 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

جوجه ریزی ۲۰ هزار قطعه بوقلمون در شهرستان جلفا

تبریز- مدیر جهاد کشاورزی جلفا با اعلام این خبر افزود:۲۰ هزار قطعه بوقلمون در شهرستان جلفا جوجه ریزی شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا عباسی اعلام کرد: میزان جوجه‌ریزی این واحد ۲۰ هزار قطعه است و با توجه به اینکه دوره پرورش بوقلمون گوشتی چهار ماهه است، پیش‌بینی می‌شود بیش از ۲۰۰ تن گوشت بوقلمون تولید شود.

وی افزود: میزان اشتغال‌زایی در این واحد صنعتی پنج نفر است که توسط بخش خصوصی ایجاد شده است.

عباسی خاطرنشان کرد: طبع گوشت بوقلمون گرم وتر است و منبعی غنی از پروتئین محسوب می‌شود که می‌تواند در رشد و ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده مؤثر باشد. گوشت سفید بدون پوست بوقلمون همچنین دارای چربی اشباع و کلسترول کمتری نسبت به گوشت مرغ و گاو است. این نوع گوشت منبع غنی از امگا ۳ بوده که باعث باز شدن عروق بدن شده و به کاهش کلسترول کمک می‌کند. همچنین از مزمن شدن بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.