شناسهٔ خبر: 71673480 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

سرلشکر موسوی: با قدرت از ایران دفاع می‌کنیم

فرمانده کل ارتش گفت: ما از جنگ و آشوب استقبال نمی‌کنیم و آن را دوست نداریم، اما اگر جنگی شروع شود و اتفاقی بیفتد، حتماً با قدرت از ایران دفاع می‌کنیم و پاسخ محکمی به دشمنان خواهیم داد.

صاحب‌خبر -
به گزارش جهان نیوز، رزمایش مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران با نام ذوالفقار پس از یک سال وقفه، در سال ۱۴۰۳ برگزار شد.

در این رزمایش حدودا یک هفته‌ای، نیروهای چهارگانه ارتش، عملیات‌های اطلاعاتی، جنگالی، آفندی و پدافندی را تمرین کردند. فرمانده رزمایش گفته بود ذوالفقار ۱۴۰۳ با هدف انتقال تجربه میان نیروهای قدیمی‌تر و جوان‌تر ارتش برگزار می‌شود. امیر سرتیپ حبیب‌الله سیاری از سلاح‌ها و تجهیزاتی گفت که قرار بوده در این رزمایش با تاکتیک‌های جدید آزمایش شوند. 

با پایان رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۳ در روز سه شنبه ۷ اسفند، فرماندهان ارتش و نیروهای مسلح از روی ناو اطلاعاتی - سیگنالی زاگرس، شاهد رژه یگان‌های دریایی ارتش بودند.

در ادامه، گفت‌وگوی خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش را می‌خوانید؛ این گفت‌وگو بر روی ناو زاگرس، پس از پایان رژه یگان‌های دریایی و بر روی امواج متلاطم دریای عمان انجام شده است:
به دشمنان نشان دادیم قدرت ما از ۵ ماه پیش افزایش یافته است/ از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما با قدرت دفاع می‌کنیم
خبرنگار صدا و سیما: ارزیابی فرمانده کل ارتش از این رزمایش، رخدادها و طرح‌ریزی‌های آن چگونه بود؟
امیر سرلشکر موسوی: هدف اصلی رزمایش، آزمایش توان و آمادگی رزمی است که در یک سال گذشته به ارتش افزوده شده. علاوه بر آموزش‌ها، تغییرات محیطی و تهدیدها، سلاح‌ها و تجهیزاتی که دانشمندان کشور در صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش بنیان در اختیار ارتش گذاشته‌اند، آزموده می‌شوند. 

نوآوری‌ها، ابتکارها و خلاقیت‌ها در رزمایش عملیاتی شدند تا میزان موفقیت آنها در اجرای ماموریت‌ها ارزیابی شوند. 
 
خداوند بزرگ را شکر می‌کنم و از همه همرزمان عزیزم، فرماندهان و مسئولان تشکر می‌کنم که همه آنچه در طراحی‌ها پیش بینی کرده بودیم، با موفقیت در دریا، هوا و زمین به خوبی آزمایش شوند و نتایج بسیار خوبی هم گرفتیم.

این رزمایش در مقایسه با رزمایش‌های سال‌های گذشته، تفاوت محسوس و مشهود داشت و برتر بود‌. 

اتفاقاتی در طول حدود ۱۶ ماه اخیر افتاده و شاهد تهدیدهایی در این یکی دو ماه اخیر هستیم. ممکن است محاسبات و اطلاعات غلطی که به دشمنان ما دادند، آنها را دچار اشتباه در تصمیم‌گیری‌هایشان کند. بنابراین ما باید به آنها نشان می‌دادیم که قدرت رزمی ایران در مقایسه با ۵ ماه پیش و یک سال پیش افزایش پیدا کرده است.

همچنین تا جایی که امکان دارد محرمانگی‌های نظامی به ما اجازه می‌دهد، این قدرت رزمی را به نمایش بگذاریم تا در ذهن دشمنان ما خطای محاسباتی جا نگیرد. البته معنی‌اش این نیست که اگر درگیری رخ دهد، ما مشکلی خواهیم داشت، نه! آموزش‌های دینی ما در جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی ایران تاکید می‌کند که همه انسان‌ها باید در آرامش باشند و امنیت در منطقه برقرار شود.

مردم منطقه باید بتوانند به راحتی زندگی کنند و هر روز از دست ظلم و ستم این جنایتکاران آسیب نبینند. ما از جنگ و آشوب استقبال نمی‌کنیم و آن را هم دوست هم نداریم. اما اگر جنگی شروع شود و اتفاقی بیفتد، حتماً با قدرت دفاع می‌کنیم و پاسخ محکمی به دشمنان خواهیم داد.