شناسهٔ خبر: 71668031 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تشییع شهدای امنیت بر دستان مردم شرق کرمان + تصویر

مردم شرق استان کرمان در مراسمی باشکوه، پیکر مطهر شهید ستوان‌دوم امیرزاده و سرباز وظیفه آبشوری را که در یک حمله تروریستی به شهادت رسیده بودند را تشییع کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، مردم روزه‌دار شرق استان کرمان صبح امروز در مراسمی باشکوه، پیکر مطهر شهید ستوان‌دوم هادی امیرزاده و سرباز وظیفه پوریا آبشوری را که در یک حمله تروریستی به شهادت رسیده بودند، بدرقه کردند. این شهدا در نخستین ساعات حلول ماه مبارک رمضان، در حالی که در چارچوب مأموریت‌های انتظامی و کنترل ترافیک در یکی از معابر شهری ریگان مستقر بودند، توسط افراد ناشناس هدف تیراندازی قرار گرفتند.

شهرستان ریگان امروز شاهد صحنه‌ای از همدلی و ارادت مردم به شهدای امنیت بود، در این مراسم که از ساعات ابتدایی صبح آغاز شد، جمع کثیری از مردم، خانواده‌های شهدا، نیروهای انتظامی و مسئولان کشوری و استانی حضور داشتند. سردار مومنی، جانشین پلیس راهور کشور، جلالی معاون امنیتی استاندار کرمان و سردار ناصر فرشید، فرمانده انتظامی استان کرمان از جمله مقاماتی بودند که در این آیین معنوی حضور یافتند.

استان کرمان , شهید ,

پیکرهای مطهر این شهدا از محل شهادت تا شهید گمنام ریگان تشییع شد. مردم روزه‌دار با چشمانی اشک‌بار و دل‌هایی پر از اندوه و افتخار، تابوت‌های شهدا را بر دوش کشیدند و با شعارهای «لبیک یا حسین»، «مرگ بر تروریست» و «شهید راهت ادامه دارد»، بار دیگر بر عزم و اراده خود در پاسداری از امنیت کشور تأکید کردند.

استان کرمان , شهید ,

حادثه تروریستی ریگان، بار دیگر نشان داد که امنیت در این سرزمین، ارزان به دست نیامده و همواره با خون پاک‌ترین فرزندان ایران اسلامی تضمین شده است. نیروهای انتظامی که شبانه‌روز برای تأمین امنیت و آرامش جامعه تلاش می‌کنند، در برابر خطرات گوناگون قرار دارند و در بسیاری از موارد، جان خود را سپر امنیت مردم می‌کنند.

ترور ناجوانمردانه این دو مأمور وظیفه‌شناس، هشداری است که دشمنان امنیت این مرز و بوم همچنان در کمین‌اند و قصد دارند با ایجاد ناامنی، آرامش جامعه را بر هم بزنند. اما آنچه در این میان بیش از پیش نمایان شد، عزم راسخ مردم و نیروهای امنیتی در مقابله با این جنایت‌ها بود. حضور پرشور مردم در مراسم وداع و تشییع، نشان داد که خون شهدا هرگز بی‌ثمر نخواهد ماند و مردم ایران همواره پشتیبان حافظان امنیت خود هستند.

استان کرمان , شهید ,

سردار ناصر فرشید، فرمانده انتظامی استان کرمان، ضمن تسلیت و تبریک شهادت این دو مأمور غیور، تأکید کرد که نیروهای انتظامی تا پای جان بر سر عهد خود برای حفظ امنیت مردم ایستاده‌اند و این‌گونه اقدامات تروریستی، کوچک‌ترین خللی در اراده آنان ایجاد نخواهد کرد.

وی همچنین از تداوم پیگیری‌های دقیق برای شناسایی و مجازات عاملان این حمله ناجوانمردانه خبر داد و تصریح کرد که پلیس با قدرت و صلابت، پاسخ قاطع و بازدارنده‌ای به مسببان این جنایت خواهد داد.

به گزارش تسنیم، در این مراسم پیام سردار احمدرضا رادان؛ فرمانده کل انتظامی کشور نیز قرائت شد؛ سردار رادان در این پیام شهادت سرافرازان انتظامی کشور، شهید ستوان‌دوم هادی امیرزاده و سرباز وظیفه پوریا آبشوری، را به خانواده جان‌باختگان تبریک و تسلیت گفته بود.

استان کرمان , شهید , استان کرمان , شهید , استان کرمان , شهید , استان کرمان , شهید ,

انتهای پیام/511/