شناسهٔ خبر: 71663178 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

اجرای طرح شنبه‌های کتاب در ماه رمضان/ اهدای کتاب به مساجد

حوزه/ حجت الاسلام عزیزی از برگزاری مسابقات کتابخوانی، اجرای طرح شنبه‌های کتاب، کتابخوانی جمعی در حلقه‌های کتابخوانی، پویش اهدای کتاب به کتابخانه‌های مساجد و برپایی نمایشگاه کتاب در مساجد طی ماه رمضان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه از همدان، حجت‌الاسلام علی عزیزی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ماه میهمانی خدا از اجرای طرح «قرار همدلی» در کانون‌های مساجد خبر داد و اظهار داشت: این قرار همدلی با عنوان «ضیافت رمضان» اجرا می‌شود که به منظور بهره‌برداری هرچه بیشتر از ظرفیت‌های معنوی در ماه مبارک رمضان است.

وی با اشاره به نقش مساجد به ویژه کانون‌های فرهنگی هنری در بزرگداشت این ماه مبارک، تصریح کرد: قرار همدلی فرصتی برای همبستگی اجتماعی بیشتر در ماه مبارک رمضان با محوریت مساجد و کانون‌های فرهنگی هنری و در راستای احیای کارکردهای مسجد است.

حجت الاسلام عزیزی به بسته‌های عملیاتی تدوین شده برای این طرح را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: طرح «زندگی با آیه‌ها» با محوریت آیات منتخب و در قالب طرح «مسجد پایگاه قرآن» نخستین بسته عملیاتی و نهضتی است که با همدلی، همراهی، همفکری و مشارکت همه ظرفیت‌های مردمی و حاکمیتی به دنبال قرآنی شدن جامعه است.

وی بزرگداشت مناسبت‌های ماه مبارک رمضان را به عنوان بسته دوم معرفی کرد و یادآور شد: مناسبت‌های پرعظمتی که در ماه مبارک رمضان قرار گرفته‌اند ظرفیت ارزشمندی برای بهره‌مندی حداکثری از این ماه را فراهم می‌آورد که کانون‌های فرهنگی هنری مساجد نقش پررنگی در بزرگداشت این مناسبت‌ها دارند و ویژه برنامه‌هایی را اجرا می‌کنند.

مدیر ستاد کانون‌های مساجد استان همدان، ترویج کتاب و کتابخوانی را به عنوان بسته سوم معرفی کرد و یادآور شد: ماه رمضان فرصت بسیار مغتنمی برای پرداختن به سایر ابعاد و زوایای فرهنگی و اجتماعی است که یکی از مهمترین عرصه‌های امور فرهنگی، توجه به کتاب و کتابخوانی است.

وی تصریح کرد: کانون‌های مساجد با برگزاری مسابقات مختلف کتابخوانی، اجرای طرح شنبه‌های کتاب، کتابخوانی جمعی در حلقه‌های کتابخوانی، پویش اهدای کتاب به کتابخانه‌های مساجد و برپایی نمایشگاه کتاب در مساجد می‌توانند در این زمینه نقشی تاثیرگذار داشته باشند.

وی مواسات و همدلی را دیگر بسته عملیاتی طرح «قرار همدلی» اعلام کرد و گفت: در قالب این طرح کانون‌های مساجد با برپایی سفره کریمانه، کمک‌های مومنانه، دیدار با خانواده معظم شهدا و جانبازان، تکریم خادمان مساجد، پویش اهدای خون و مشارکت در پویش ایران همدل و کمک به مردم مظلوم فلسطین و لبنان نقش آفرین هستند.

حجت الاسلام عزیزی با اشاره به بسته تولیدات رسانه‌ای، تدوین آن را به منظور جریان‌سازی، اطلاع‌رسانی و گسترش فضای معنوی ماه مبارک رمضان از طریق ابزار رسانه در جامعه و انعکاس فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی هنری برای عمومی مردم عنوان کرد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان همدان، مسجد کانون نشاط را آخرین بسته عملیاتی طرح قرار همدلی ضیافت رمضان اعلام کرد و ادامه داد: کانون‌های مساجد در قالب این بسته مجری مراسم تکریم مساجد، میهمانی مساجد، تحویل سال در مساجد، برگزاری مراسم جشن روزه اولی‌ها و برگزاری نشست‌های تربیتی هستند.

انتهای پیام. /