شناسهٔ خبر: 71653824 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مدیر حوزه‌های علمیه لرستان مطرح کرد؛

فعالیت ۱۳۰۰ مبلغ لرستانی در قالب طرح «زندگی با آیه‌ها»

خرم‌آباد - مدیر حوزه‌های علمیه لرستان، گفت: در حوزه تبلیغ فرهنگ قرآنی با محوریت طرح «زندگی با آیه‌ها» هزار ۳۰۰ مبلغ در این استان فعالیت دارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام احد عبدالهی صبح امروز یکشنبه در یک‌صد و سی و سومین جلسه شورای فرهنگ عمومی لرستان ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان به بیان نکاتی درباره فضیلت این ماه و اهمیت ترویج قرآن کریم در بین نسل نوجوان و جوان جامعه پرداخت و اظهار داشت: ترویج و گسترش فرهنگ قرآنی در میان جوانان باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

وی به اهمیت ترویج فرهنگ قرآنی در سطح جامعه اشاره کرد و گفت: برای اینکه فرهنگ قرآن در جامعه در عرصه‌های مختلف حاکم شود، نخست نیازمند فرهنگ‌سازی است و در این زمینه همه نهادها وظیفه دارند در راستای توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه تلاش کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه لرستان با تأکید بر توجه ویژه به فعالیت‌های قرآنی در جامعه، گفت: تجلیل از حافظان قرآن، بیمه فعالان حوزه قرآنی و ایجاد مشوق‌هایی برای فعالان این حوزه باید در نظر گرفته شود.

حجت‌الاسلام عبدالهی با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران برآمده از فرهنگ و ارزش‌های والای قرآن کریم است، افزود: مفاهیم قرآن باید در زندگی روزمره آحاد جامعه اسلامی جریان داشته باشد.

وی با بیان اینکه بسیاری از مشکلاتی که در جوامع مختلف وجود دارد نتیجه دوری از اندیشه‌های قرآن و رفتارهای دینی است، افزود: راه‌حل بسیاری از آسیب‌های اجتماعی موجود در جامعه، بهره‌گیری از قرآن است که در این زمینه نیز باید فضاهای معنوی را با اجرای برنامه‌های مناسب قشر نوجوان و جوان گسترش داد.

مدیر حوزه‌های علمیه لرستان با اشاره به اینکه توجه به مسائل دینی و فرهنگی جوانان در رشد جامعه تأثیرگذار است، بیان کرد: پیشگیری از وقوع جرایم اجتماعی با تقویت آموزه‌های دینی محقق خواهد شد.

حجت‌الاسلام عبدالهی گفت: در حوزه تبلیغ فرهنگ قرآنی با محوریت زندگی با آیه‌ها هزار ۳۰۰ مبلغ در لرستان در حال حاضر فعالیت دارند.