شناسهٔ خبر: 71650880 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

پیشتازی سه فیلم در اکران نوروز: دایناسور، موسی و رها + جدول فروش‌ها

صاحب‌خبر -

طرفداری تایمز | اکران نوروزی سینما همیشه به خاطر تعطیلات و فراغت مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.  تجربه نشان داده فیلم‌های مفرح و کمدی در ایام  اکران نوروز مورد توجه بیشتری قرار می‌گیرند و همین موضوع شاید تضمین کننده فروش بیشتر آنها نیز باشد. بنابراین همیشه تقاضا برای اکران نوروز از سوی تهیه‌کننده‌ها و دفاتر پخش فیلم بسیار بالا است.

با آغاز اکران نوروزی سینماها سه فیلم در ژانرهای متفاوت گوی سبقت را از بقیه ربودند و تا اینجا پیشتاز اکران نوروزی سینماها هستند. «دایناسور» با فروش سه برابری نسبت به بقیه فیلم‌ها تا اینجا به عنوان یکی از مدعیان گیشه سال آینده مطرح شده و در افتتاحیه دوازده و نیم میلیارد تومان فروش داشته.

در رتبه دوم و سوم «موسی کلیم الله» و «رها» رقابت نزدیکی دارند. فیلم حاتمی‌کیا سه میلیارد و هشتصد میلیون و «رها» دو میلیارد و دویست میلیون فروخته. با توجه به یک روز اکران کمتر «رها» این فیلم می‌تواند در روزهای آینده از امیدهای بازگشت مخاطبان سینمای اجتماعی باشد.

ناکام بزرگ اکران نوروز اما «عینک قرمز» است که با تنها صد میلیون تومان فروش افتتاحیه در قعر جدول فروش قرار گرفته است.

نام فیلم میزان فروش
دایناسور ۱۱ میلیارد و ۶۱۵ میلیون تومان
موسی کلیم الله ۳ میلیارد و ۵۴۶ میلیون تومان
رها ۲ میلیارد و ۶۰ میلیون تومان
بامبولک ۹۵۲ میلیون تومان
پسردلفینی۲ ۷۳۱ میلیون تومان
پیشمرگ ۲۷۰ میلیون تومان
عینک قرمز ۱۳۵ میلیون تومان