شفقنا- بعد از حملات ترامپ و معاونش با رییس جمهور اوکراین در کاخ سفید، نخست وزیر بریتانیا با آغوشی باز و گرم از زلنسکی استقبال کرد.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ فرانس24 نوشت: ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین روز شنبه پس از دیدار جنجالی با ترامپ در کاخ سفید برای گفتوگو با کر استارمر، نخستوزیر بریتانیا، وارد خیابان داونینگ 10 لندن شد. زلنسکی قرار است روز یکشنبه در نشستی در لندن با چندین رهبر اروپایی دیدار کند.
استقبال صمیمی و گرم استارمر از زلنسکی درست مقابل رفتاری بود که ترامپ و معاونش با رییس جمهور اوکراین داشتند. آگاهان این استقبال را پیامی از اروپا به آمریکا میدانند.
بریتانیا و اوکراین یک قرارداد وام به ارزش 2.26 میلیارد پوند (2.84 میلیارد دلار، 2.74 میلیارد یورو) برای حمایت از قابلیتهای دفاعی اوکراین امضا کردند که لندن آن را نشانهای از حمایت تزلزل ناپذیر و مداوم از مردم اوکراین خواند. این وام قرار است با سود دارایی های مستقل روسیه بازپرداخت شود.
این خبر را در فرانس24 ببینید