شناسهٔ خبر: 71645605 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

الوطن سوریه: انفجارهای دمشق ناشی از بمبهای صوتی بود

ایرنا : پایگاه خبری الوطن سوریه گزارش داد که صدای انفجارهای دمشق ناشی از بمبهای صوتی بوده است.

صاحب‌خبر -

در عین حال پایگاه خبری الوطن سوریه گزارش داد که انفجارها ناشی از بمب های صوتی بوده است.  شبکه العربی به نقل از شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی افزود که ارتش این رژیم هرگونه حمله هوایی به دمشق را تکذیب کرد.

در همین حال کانال تلگرامی روزنامه الوطن سوریه نوشت که وقوع انفجارها در منطقه المزه در پایتخت سوریه در نتیجه بمب‌های صوتی بوده است.

این انفجارها شنبه شب همزمان با وقوع درگیری‌های شدید بین گروه‌های مسلح دروزی در شهر جامانا در حومه دمشق با نیروهای وفادار به «احمد الشرع» ملقب به «ابومحمد الجولانی» رییس دولت موقت سوریه به وقوع پیوست.

پایگاه خبری الشرق الاوسط عربستان در این باره نوشت: در درگیری‌های روز شنبه بین نیروهای امنیتی وابسته به حکومت جدید سوریه و افراد مسلح دروزی در حومه جرامانه در نزدیکی دمشق، یک نفر کشته و ۹ نفر دیگر زخمی شدند.

برچسب‌ها: