شناسهٔ خبر: 71641990 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

کنترل قیمت در بازار به عهده اصناف است

تبریز- رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: کنترل قیمت در بازار به عهده اصناف است که زیرنظر اداره کل صمت استان فعالیت می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرام شفیعی عصر شنبه گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: وظیفه جهاد کشاورزی تولید، حمایت از تولیدکنندگان و افزایش بهره وری است. همچنین جهاد کشاورزی به مصرف کنندگان نیز توجه داشته و تلاش می‌کند تا قیمت تعادلی در بازار برقرار شود.

شفیعی ابراز مرد: تنظیم بازار از یکسو به تولید کننده و از سوی دیگر به مصرف کننده برمی گردد و هدف از آن ایجاد تعادلی است که نه تولیدکننده مجبور شود محصول خود را پایین‌تر از قیمت تمام شده روانه بازار کند و نه آنکه قیمت آنچنان بالا برود که برای مصرف کننده مشکل آفرین باشد.

وی ادامه داد: کنترل قیمت در بازار به عهده اصناف است که زیر نظر اداره کل صمت استان فعالیت می‌کند و مکلف هستند تا قیمت‌ها را کنترل کرده و در صورت لزوم تخلفات را گزارش دهند تا تعزیرات حکومتی با تخلفات برخورد کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی با متعادل دانستن قیمت گوشت مرغ در بازار گفت: قیمت بازار در حال حاضر حتی پایین‌تر از قیمت مشخص شده شرکت پشتیبانی امور دام برای خرید تضمینی است.

شفیعی، میزان جوجه ریزی در بهمن ماه را ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه را اعلام کرد و افزود: این نشان می‌دهد در اسفندماه و اوایل فروردین ما می‌توانیم ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه مرغ عرضه کنیم که معادل ۱۰ هزار تن گوشت مرغ است. نیاز استان برای گوشت مرغ ۳۰۰ تن در روز معادل ماهانه ۹ هزار تن است، بنابراین با توجه به بیشتر بودن تولید از میزان مصرف مشکلی در این زمینه وجود ندارد و در صورت لزوم مرغ منجمد خریداری شده توسط شرکت پشتیبانی امور دام را با قیمت ۶۵ هزار و ۷۰۰ تومان در بازار عرضه خواهیم نمود.

وی افزود: بازار مرغ در اسفند و فروردین هیچ مشکلی نخواهد داشت و تلاش می‌کنیم با استمرار روند جوجه ریزی این آرامش در بازار مرغ در ماه‌های آینده نیز برقرار باشد. در ۸ روز ابتدایی اسفند ماه تاکنون بیش از یک میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شده است و این نشان می‌دهد در اسفند ماه نیز بیش از ۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی خواهیم داشت.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی، میزان تولید سالانه گوشت قرمز در آذربایجان شرقی را ۶۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: میزان مصرف گوشت در استان سالانه ۵۰ هزار تن است و ۱۰ هزار تن مازاد بر مصرف تولید می‌کنیم. البته در مواقعی مانند ایام نوروز یا ماه مبارک رمضان برای ایجاد تعادل در بازار گوشت منجمد و گوشت گرم وارداتی در بازار عرضه می‌کنیم که در سال جاری تا امروز یک هزار و ۲۵۰ تن گوشت گرم وارداتی در بازار عرضه کرده ایم.

شفیعی متذکر شد: ۴۰۰ تن گوشت منجمد برای توزیع در ماه رمضان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و فروشگاه‌های مورد تأیید اداره کل صمت استان است، در حال توزیع است.