شناسهٔ خبر: 71641989 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: گویانیوز | لینک خبر

» کشته شدن دو نیروی بسیج

صاحب‌خبر -

ایران وایر - روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه، روز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ از کشته شدن دو نیروی شبه‌نظامی بسیج در شهرستان سراوان استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه هویت این دو شبه‌نظامی کشته شده را «حجت‌الاسلام والمسلمین صادق محمودی» و «میلاد دامن‌کش» اعلام کرده و گفته این دو نفر از «بسیجیان طرح امنیت قرارگاه شهید سجاد» سراوان بودند.

خبرگزاری مهر نوشته این دو نیروی بسیجی در حین عزیمت با خودرو شخصی از محل کار به سمت منزل بودند که توسط افراد مسلح هدف تیراندازی قرار گرفتند.

ویدیوهایی نسز از این رویداد در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است که پیکرهای بی جان دو نیروی بسیجی را داخل خودرو آن‌ها نشان می‌دهد.

تاکنون هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است.

#خبرفوری

رسانه‌های حکومتی دو سرنشین کشته شده خودرو سواری در سراوان توسط افراد مسلح را نیروهای سپاه پاسداران اعلام کردند

‌(هشدار! ویدئوی دارای تصاویری ناراحت‌کننده است.)

به گزارش حال‌ وش / امروز شنبه ۱۱ اسفند‌ماه ۱۴۰۳، افراد مسلح در فلکه کوزه، نزدیکی بیمارستان ایرانمهر شهر... pic.twitter.com/swsHMypwYB

-- حال وش (@haalvsh) March 1, 2025
:::