طرفداری | جام ملت های جوانان آسیا با حضور 16 تیم از سراسر قاره کهن از 26 بهمنماه به میزبانی چین برگزار شد. 4 تیم پایانی این رقابتها سهمیه حضور در جام جهانی جوانان را بهدست میآوردند و این دلیل، حساسیت مسابقات را بیش از پیش کرده بود.
تیم ملی زیر 20 سال استرالیا، پس از تساوی یک بر یک در وقت قانونی و وقت اضافه، در ضربات پنالتی با نتیجه 5 بر 4 تیم ملی زیر 20 سال عربستان را شکست داد و عنوان قهرمانی مسابقات زیر 20 سال آسیا را از آن خود کرد.
این دیدار که از ساعت 15 امروز (شنبه - به وقت تهران) آغاز شد، در ابتدا با گل دقیقه 24 لوئیس آگوستی به سود استرالیا پیش رفت. اما در دقیقه 2+45، طلال حاجی گل تساوی را برای عربستان به ثمر رساند تا نیمه اول با تساوی یک بر یک به پایان برسد.
در نیمه دوم نیز هیچ یک از دو تیم موفق به گلزنی نشدند تا بازی به وقتهای اضافه کشیده شود. در وقتهای اضافه نیز گلی از خط دروازهها عبور نکرد تا ضربات پنالتی تعیین کننده قهرمان این دوره از مسابقات باشد.
در ضربات پنالتی، هر دو تیم عملکرد خوبی داشتند و 4 ضربه اول خود را به گل تبدیل کردند. اما در ضربه پنجم، بازیکن عربستان توپ را به بیرون زد تا استرالیا با گل کردن ضربه پنجم، عنوان قهرمانی را از آن خود کند.
تیم ملی ایران مقابل ژاپن با هدایت حسین عبدی در مرحله یک چهارم نهایی در ضربات پنالتی از دور رقابتها حذف شد.
لازم به ذکر است که در دوره گذشته این مسابقات، تیم ملی زیر 20 سال ازبکستان با پیروزی مقابل عراق، عنوان قهرمانی را کسب کرده بود.