حسین حیدری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: در روزهای پایانی سال که خرید فرآوردههای خام دامی و طیور افزایش مییابد، تشدید بازرسی و نظارت بر اماکن این کالاها بسیار ضروری است.
وی افزود: از 12 اسفند ماه تا پایان ماه مبارک رمضان در قالب 33 تیم ثابت و سیار شامل 15 اکیپ ثابت و 18 اکیپ سیار متشکل از دامپزشکان و کارشناسان دامپزشکی، نظارت بر اماکن عرضه فراوردهای خام دامی را به عهده دارند.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: این نظارتها بر رستورانها، قصابیها، سردخانهها، انبارهای نگهداری مراکز بستهبندی و هر صنفی که در حوزه عرضه فرآوردههای خامی فعالیت دارد، صورت میگیرد.
حیدری عنوان کرد: از هم استانی ها خواهشمندم از خرید هرگونه گوشت خارج از چرخه کشتارگاهی تنها به دلیل قیمت ارزان و ظاهر سالم دام خودداری کنند.
وی در ادامه افزود: گوشتهای خارج از چرخه کشتارگاهی، دامهای بیماری هستند که سرشار از آنتی بیوتیک بوده و به درمان جواب ندادهاند و با قیمت پایین در سطح شهر و در سطح معابر عرضه میشوند.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با تأکید بر ضرورت تشدید نظارتهای شهرداری و فرمانداری گفت: سامانه 152 دامپزشکی استان کرمانشاه، به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارشهای شهروندان درباره تخلفهای بهداشتی در این حوزه است.
انتهای پیام/
∎