شناسهٔ خبر: 71640762 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

آغاز نظارت بر عرضه فرآورده‌های دامی در کرمانشاه

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از آغاز نظارت بر عرضه فراورده‌های دامی با ۳۳ تیم ثابت و سیار در کرمانشاه خبر داد و گفت: از ۱۲ اسفند ماه تا پایان ماه مبارک رمضان نظارت بر اماکن عرضه فراوردهای خام دامی تشدید می‌شود.

صاحب‌خبر -

 حسین حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: در روزهای پایانی سال که خرید فرآورده‌های خام دامی و طیور افزایش می‌یابد، تشدید بازرسی و نظارت بر اماکن این کالاها بسیار ضروری است.

وی افزود: از 12 اسفند ماه تا پایان ماه مبارک رمضان در قالب 33 تیم ثابت و سیار شامل 15 اکیپ ثابت و 18 اکیپ سیار متشکل از دامپزشکان و کارشناسان دامپزشکی، نظارت بر اماکن عرضه فراوردهای خام دامی را به عهده دارند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: این نظارت‌ها بر رستوران‌ها، قصابی‌ها، سردخانه‌ها، انبارهای نگهداری مراکز بسته‌بندی و هر صنفی که در حوزه عرضه فرآورده‌های خامی فعالیت دارد، صورت می‌گیرد.

حیدری عنوان کرد: از هم استانی ها خواهشمندم از خرید هرگونه گوشت خارج از چرخه کشتارگاهی تنها به دلیل قیمت ارزان و ظاهر سالم دام خودداری کنند.

وی در ادامه افزود: گوشت‌های خارج از چرخه کشتارگاهی، دام‌های بیماری هستند که سرشار از آنتی بیوتیک بوده و به درمان جواب نداده‌اند و با قیمت پایین در سطح شهر و در سطح معابر عرضه می‌شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با تأکید بر ضرورت تشدید نظارت‌های شهرداری و فرمانداری گفت: سامانه 152 دامپزشکی استان کرمانشاه، به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارش‌های شهروندان درباره تخلف‌های بهداشتی در این حوزه است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: