شناسهٔ خبر: 71637357 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

لیگ برتر و جام حذفی

مدیرعامل استقلال: می‌خواهیم «بوژوویچ» برانکوی دیگری برای فوتبال ما باشد/ او تا پایان فصل سرمربی است

مدیرعامل استقلال معتقد است روی بوژوویچ در دراز مدت حساب کرده و می‌خواهیم یک برانکوی دیگر برای فوتبال ایران باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش باشگاه خبرنگاران، علی نظری جویباری مدیر عامل استقلال در مورد حضور بوژوویچ در استقلال گفت: ما او را تا پایان فصل ارزیابی می‌کنیم اگر رضایت بخش باشد او را حفط خواهیم کرد و اگر نه به دنبال یک سرمربی دیگر می‌رویم، اما ما دراز مدت روی او فکر کردیم و می‌خواهیم بوژوویچ برانکوی دیگری برای فوتبال ما باشد.

علی نظری جویباری در مورد دیدار با النصر در لیگ نخبگان آسیا گفت: وقتی پرسپولیس با تیم النصر بازی داشت همه گفتند این تیم نماینده ایران است و باید به آنها کمک کنیم و من هم نظرم همین بود، اما برای بازی استقلال و النصر انگار که ما بیگانه هستیم و دوستان هیچ کمکی نکردند.

او ادامه داد: بازی دربی می‌توانست چند روز با تایر برگزار شود و ما مثل لشکر شکست خورده به مصاف نماینده قدرتمند عربستان نمی‌رفتیم هر چند که ما با قدرت در این بازی حاضر می‌شویم، اما توازن برقرار نیست و بازیکنان ما فشار زیادی را در دربی متحمل شدند می‌دانید که ما چنیدن مصدوم داشتیم ولی به هر حال به ما کمک نشد و توقع بیشتری از دوستان داشتیم، اما با تمام قدرت در این بازی حاضر می‌شویم.