شناسهٔ خبر: 71629522 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تولید سالانه ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تن محصول کشاورزی در مرکزی

رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: سالانه سه میلیون و ۱۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی، زراعی، باغی، دامی و شیلاتی در استان تولید می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی صفری پیش از ظهر امروز در ستاد برداشت غله و کلزای کشور در سال 1403 اظهار کرد: استان مرکزی شهره صنعتی دارد اما در بخش کشاورزی نیز حرف برای گفتن بسیار دارد. این استان از استان‌های پیشرو در صنایع مادر است، اما بخش کشاورزی آن زیر سایه صنعت قرار گرفته است.

وی افزود: 800 واحد صنایع غذایی در استان مرکزی فعال است و در بحث تولید کالاهای اساسی با توفیقات خوبی همراه است. این استان با تولید 500 هزار تن گندم در سال زراعی گذشته، رکورد زد و این میزان سه برابر نیاز استان بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی ادامه داد: تولید گوشت مرغ در استان مرکزی سالانه 70 هزار تن است که 50 درصد آن مازاد است که به استان‌های همجوار صادر می‌شود و تولید گوشت قرمز 55 هزار تن است که 70 درصد آن مازاد است.

صفری بیان کرد: استان مرکزی سالانه 50 هزار تن تولید تخم‌مرغ دارد که 70 تا 80 درصد آن مازاد بر نیاز است، تولید شیر در این استان 400 هزار تن است که 170 هزار تن نیاز استان و مابقی مازاد است.

وی افزود: سه میلیون و 100 هزار تن محصولات کشاورزی، زراعی، باغی، دامی و شیلاتی در استان تولید می‌شود و 650 هزار هکتار ارضی کشاورزی در این خطه وجود دارد، بیش از 100 هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی در سطح استان مرکزی فعال است و در تولید برخی از محصولات نیز رتبه‌دار است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: شهرستان محلات قطب تولید گل و گیاهان زینتی است و  و در صادرات ماهیان زینتی نیز رتبه اول کشور را دارد، این استان در تولید لوبیا رتبه دوم، انار رتبه دوم، پسته رتبه ششم و تولید شیر، تخم‌مرغ و گوشت قرمز، رتبه سوم را دارد.

صفری خاطرنشان کرد: پتانسیل‌های خوبی در استان وجود دارد که با افزایش بهره‌وری و دانش‌بنیان کردن بخش کشاورزی می‌توان توفیقات بیشتری کسب کرد.

انتهای پیام/711/