شناسهٔ خبر: 71629059 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

شرکت نفت شمال: برای تأمین سوخت نوروزی آماده‌ایم

ایلنا : مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال از آمادگی صنعت انتقال نفت برای تأمین سوخت نوروزی استان‌های مازندران و گلستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

علیرضا بیات (پنج‌شنبه، نهم اسفند) با اشاره به در پیش بودن تعطیلات نوروزی و پیش‌بینی حضور انبوه مسافران در شمال کشور به‌ویژه به استان‌های مازندران و گلستان، اظهار کرد: صنعت انتقال نفت منطقه شمال برای تأمین فرآورده‌های نفتی مورد نیاز مردم و مسافران در تعطیلات سال نو تمهیدات مناسبی اندیشیده است.

وی افزود: در ایام نوروز ۱۴۰۳ بیش از ۴۲۸ میلیون لیتر انواع فرآورده‌ نفتی پس از انتقال به استان‌های مازندران و گلستان برای ذخیره‌سازی به انبارهای پخش ساری، گرگان و گنبد تحویل داده شد و در آستانه تعطیلات پیش‌رو نیز اقدام‌های لازم برای تأمین سوخت مورد نیاز مردم، مسافران و صنایع این دو استان در حال انجام است.

خبر مرتبط
قیمت بنزین برای سال آینده غیر از نرخ کنونی نخواهد بود

نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: مطرح شدن بحث استیضاح به بازار شوک وارد کرده است و باید برای آرامش بازار همه کمک کنند.

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال با اشاره شرایط سوخت‌رسانی در این منطقه بیان کرد: انتقال فرآورده‌های نفتی مورد نیاز با تلاش و کوشش همکاران ما در هفت مرکز انتقال نفت و بهره‌گیری از بیش از ۴۰۰ کیلومتر خطوط لوله نفتی و ۱۹ ایستگاه مخابرات صنعتی ممکن می‌شود.

بیات با اشاره به مقاوم‌سازی‌های انجام شده در ماه‌های اخیر و بروزرسانی مستمر تجهیزات تخصصی فعال در مراکز انتقال نفت، فشارشکن‌ها و تأسیسات نفتی، گفت: همکاران بنده تا پایان تعطیلات نوروزی در آماده‌باش کامل خواهند بود.