شناسهٔ خبر: 71628897 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

آغاز طرح تشدید نظارت دامپزشکی در نوروز و رمضان با ۱۴۰۰ اکیپ

رئیس سازمان دامپزشکی کشور از آغاز اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: ۱۴۰۰ اکیپ ثابت و سیار در سراسر کشور بر کیفیت و بهداشت فرآورده‌های دامی نظارت می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، علیرضا رفیعی، در نشست خبری با اصحاب رسانه از آغاز اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد و اظهار داشت: امسال نیز مانند سال‌های گذشته، در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی را اجرا می‌کنیم. با توجه به تقارن عید نوروز و ماه مبارک رمضان در یک بازه زمانی، این مناسبت را به مردم عزیز تبریک می‌گوییم و از ماه‌ها پیش برای اجرای این طرح برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

وی با تأکید بر همکاری‌های بین‌بخشی برای اجرای هرچه بهتر این طرح افزود: همکاران ما از یک ماه گذشته برنامه عملیاتی را تدوین کرده و اطلاع‌رسانی لازم را انجام داده‌اند. نظارت بر روند اجرای این طرح نیز توسط ناظرین عالی سازمان دامپزشکی انجام خواهد شد.

رفیعی با اشاره به افزایش مصرف فرآورده‌های خام دامی در این ایام گفت: در این دوره، میزان تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در انبارها، سردخانه‌ها و مراکز عرضه افزایش می‌یابد. ما نیز تمام تلاش خود را برای تضمین سلامت و کیفیت این محصولات به کار خواهیم گرفت.

وی در ادامه به تشریح ابعاد اجرایی این طرح پرداخت و اعلام کرد: حدود 1400 اکیپ ثابت و سیار در سراسر کشور فعال خواهند بود و بیش از 3 هزار نفر شامل دامپزشکان، ناظران بهداشتی گوشت و ناظران شرعی بر فرآیند تولید و عرضه این محصولات نظارت خواهند داشت تا مردم بتوانند فرآورده‌های دامی سالم و باکیفیت از جمله گوشت، شیر، تخم‌مرغ و آبزیان را مصرف کنند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور به عملکرد سال گذشته نیز اشاره کرد و گفت: سال گذشته، طی نظارت یک‌ماهه ماه مبارک رمضان، بیش از 500 تن فرآورده خام غیرقابل مصرف انسانی جمع‌آوری و از چرخه مصرف خارج شد. سلامت مردم خط قرمز ماست و امسال نیز با تدابیر اتخاذشده، امیدواریم ایام نوروز و ماه مبارک رمضان برای هم‌وطنان عزیز با سلامت و آرامش سپری شود.

انتهای پیام/