به گزارش گروه رسانهای شرق؛ العروبه موفق شد در دقیقه ۴۰ به گل اول بازی دست یابد. شوت گوموندسون با برخورد به مدافعان النصر بلوکه شد و در محوطه جریمه روی پای عمر السومه، اسطوره تمام نشدنی سوری قرار گرفت و او با یک شوت دیدنی، توپ را به گوشه دروازه فرستاد.
النصر در دقیقه ۵۱ به گل تساوی رسید. پاس در عمق آنجلو گابریل به نواف بوشل رسید و این مدافع پیش تاخته با یک ضربه زمینی به گوشه دروازه، موفق شد توپ را به تور چسبانده و بازی را یک بر یک کند.
یوهان گوموندسون با یک شلیک فوق العاده و بی نظیر، موفق شد از راه دور دروازه النصر را باز کند. پس از اینکه یک توپ بلند به زمین النصر ارسال شد، عمر السومه به صورت اتفاقی روی توپ اثر گذاشت و گوموندسون صاحب فرصت شد. پس از چند متر پیش روی، مهاجم ایسلندی از راه دور اقدام به شوت زنی کرد که ضربه دیدنی او به گوشه دروازه رفت و بازی دو بر یک شد.
در نهایت نیز این بازی با همین نتیجه به سود العروبه به پایان رسید و النصر با همان ۴۷ امتیاز در رتبه سوم باقی ماند. این تیم باید دوشنبه در تهران با استقلال روبرو شود.