شناسهٔ خبر: 71623016 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

۲۰۰ بانوی مبلغ استان مرکزی در طرح اسما و صبرا پذیرفته شدند

اراک -کارشناس مبلغان اداره کل تبلیغات استان مرکزی گفت: ۲۰۰ بانوی مبلغ این استان در طرح‌ اسما و صبرا پذیرفته شدند.

صاحب‌خبر -

معصومه زمانی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به طرح ملی اسماً و صبرا در اراک، اظهار کرد: سال گذشته اولین شبکه ملی بانوان با عنوان صبرا، با صحنه گردانی بردبارانه بانوان مبلغ در محلات و با هدف به میدان آوردن آحاد مردم در میادین فرهنگی شکل گرفت.

وی افزود: پس از شکل گیری شبکه ملی صبرا، خلاء حضور مبلغات سخنران در جنگ روایت‌ها محسوس بود اما برای برون رفت از وضع موجود، انجمن بانوان سخنران و مبلغات انقلابی با عنوان «اسما» شکل گرفت تا با راه اندازی این شبکه به گفتمان سازی روایت امید در همه صحنه‌های درگیری تهاجم تبلیغاتی بپردازیم.

کارشناس مبلغان اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه نخستین دوره آموزشی این طرح آبان‌ماه سال گذشته در استان مرکزی برگزار شد و خروجی آن ۸۷ نفر بود، افزود: امسال در این طرح ۳۸۰ نفر ثبت نام کردند که در نهایت ۲۰۰ نفر پس از انجام مصاحبه پذیرفته و در این راستا کلاس ۲ روزه آموزشی (۱۶ ساعت) با حضور اساتید برجسته و توانمند سازمان تبلیغات کشور برگزار شد.

وی بیان کرد: این بانوان مبلغ در سامانه شمع پذیرفته می‌شوند و فعالیت‌ها و اقدامات فرهنگی خود را در شمع بارگذاری می‌کنند و محتوا از طریق مدرسه شمع با محورهای عملیاتی مشخص در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

کارشناس مبلغان اداره کل تبلیغات استان مرکزی افزود: این آموزش‌ها در این استان به منظور تخصصی کردن فعالیت مبلغان بوده که همزمان طرح‌زندگی با آیه‌ها در امامزاده عبدالله و آمنه خاتون اراک برگزار شد.

زمانی گفت: در واقع یک شبکه سازی حرفه‌ای در کل کشور فعال است که مشخص می‌شود چه تعداد بانوی سخنران همچنین بانوی کنشگر اجتماعی در چه حوزه‌هایی فعالیت دارند.

وی تصریح کرد: در مجموع در ماه گذشته ۲ دوره آموزش توانمند سازی برای بانوان مبلغ برگزار کردیم و گاهی دو هفته یک‌بار متناسب با نیاز روز جامعه هم در فضای مجازی و حقیقی دوره آموزشی برگزار می‌شود.