شناسهٔ خبر: 71622858 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: صراط‌نیوز | لینک خبر

دختر مارادونا: قاتلان پدرم را نمی‌بخشم!

بیش از ۴ سال از مرگ شوکه‌کننده اسطوره فوتبال آرژانتین گذشته، اما همچنان پرونده مرگ او باز است. خانواده‌اش با قاطعیت معتقدند که او به قتل رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش صراط نیوز، دختر دیگو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین، در آستانه آغاز دادگاه مربوط به مرگ پدرش، خواستار اجرای عدالت شد و در عین حال از قدرت مافیا، کسانی که به ادعای او عامل درگذشت پدرش هستند، ابراز ترس کرد

مارادونا در نوامبر ۲۰۲۰ بر اثر حمله قلبی در خانه درگذشت؛ تنها دو هفته پس از آنکه از بیمارستان مرخص شده بود. او به دلیل خونریزی مغزی تحت عمل جراحی قرار گرفته بود.

اتهامات خانواده مارادونا علیه کادر پزشکی

خانواده مارادونا پس از مرگ او، اتهاماتی مبنی بر سهل‌انگاری پزشکان، پنهان‌کاری و اظهارات توهین‌آمیز را مطرح کردند. دادگاه رسیدگی به این پرونده از ۱۱ مارس آغاز خواهد شد.

دالما مارادونا، دختر بزرگ این ستاره فقید، ویدیویی منتشر کرده که به گفته او حاوی مدارکی صوتی از بی‌نظمی‌های جدی در روند درمان پدرش است. او همچنین مدعی شد که مادرش از قدرت و نفوذ مافیا که همه چیز را تحت کنترل دارد، هراس دارد.

اظهارات دالما مارادونا درباره ترس خانواده از مافیا

دالما در برنامه Angel Responde که از Bondi Live پخش شد، گفت: مادرم نگران است، چون ترس دارد. از مافیا، از کسانی که همه چیز را کنترل می‌کنند، پول و قدرت دارند. اما من اهمیتی نمی‌دهم. می‌دانم با چه کسانی طرف هستم، اما نمی‌توانم مقابل کسانی که پدرم را کشتند ساکت بمانم. مردم باید حقیقت را بدانند. مادرم همیشه به من می‌گوید: «ساکت شو، چیزی نگو، من می‌ترسم»، اما نمی‌توانم. من به پدرم مدیون هستم.

پیش‌تر هم دالما ادعا کرده گروهی از «مافیای قاتلان» باعث مرگ پدرش شده‌اند. او همچنین گفته است که مدارک صوتی‌ای وجود دارد که نشان‌دهنده بی‌توجهی پزشکی، پنهان‌کاری و سهل‌انگاری حرفه‌ای است. این ادعا‌ها توسط رسانه آرژانتینی Diario Registrado منتشر شده است.

زندگی و میراث مارادونا

دیگو مارادونا در سال ۱۹۸۶ تیم ملی آرژانتین را به قهرمانی جام جهانی رساند. او در مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل انگلیس، دو گل تاریخی به ثمر رساند: یکی با «دست خدا» که بحث‌برانگیز شد و دیگری که به عنوان «گل قرن» شناخته می‌شود.

او علاوه بر استعداد بی‌نظیر در فوتبال، به دلیل سبک زندگی پرحاشیه‌اش نیز مشهور بود؛ از ارتباط با مافیا در ناپل گرفته تا روابط متعدد و اعتیاد شدید به الکل و کوکائین.

پس از درگذشت او، آرژانتین سه روز عزای عمومی اعلام کرد و پیکر مارادونا در کاسا روسادا، کاخ ریاست جمهوری بوئنوس آیرس، برای ادای احترام عمومی قرار گرفت.

آغاز دادگاه و متهمان پرونده

در آوریل ۲۰۲۳ اعلام شد که هشت پزشک و پرستار به اتهام «قتل ساده با قصد احتمالی» به دلیل سهل‌انگاری در مراقبت از مارادونا محاکمه خواهند شد.

اگر این افراد مجرم شناخته شوند، ممکن است به ۲۵ سال زندان محکوم شوند.

متهمان این پرونده عبارت‌اند از:

لئوپولدو لوکه (جراح مغز و اعصاب)

آگوستینا کوساچوف (روانپزشک)

کارلوس دیاز (روانشناس)

نانسی فورلینی (پزشکی که مراقبت خانگی مارادونا را هماهنگ می‌کرد)

ماریانو پرونی (هماهنگ‌کننده پرستاران)

ریکاردو عمر آلمیرون (پرستار)

داهیانا گیسیلا مادرید (پرستار)

پدرو دی اسپانیا (پزشک بالینی)

نتایج تحقیقات پزشکی

سال گذشته، یک گزارش پزشکی توسط پزشک قانونی پابلو فراری منتشر شد که در آن آمده بود تپش سریع و نامنظم قلب مارادونا یا منشأ طبیعی داشته یا ناشی از یک عامل خارجی مانند مصرف کوکائین بوده است.

مارادونا سال‌ها با اعتیاد به الکل و مواد مخدر مبارزه می‌کرد و در نوامبر ۲۰۲۰ تحت عمل جراحی مغز قرار گرفته بود. حال، پرونده پزشکی او و چگونگی مدیریت وضعیت سلامتش در روز‌های پایانی زندگی‌اش، در دادگاه بررسی خواهد شد.