شناسهٔ خبر: 71616888 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

گاز مشترکان پرمصرف خراسان شمالی قطع می‌شود

مدیر بهره‌برداری شرکت گاز خراسان شمالی از تخصیص روزانه یک میلیون متر مکعب گاز به نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان خبر داد و گفت: گاز ۱۰۰۰ مشترک پر مصرف از ابتدای فصل سرما تا کنون قطع شده است.

صاحب‌خبر -

احسان ابهری، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد اظهار داشت: مردم استان خراسان شمالی همکاری بسیار خوبی در پویش "دو درجه کمتر" نشان داده‌اند. وی از تاثیر قابل توجه اقدامات به موقع کارگروه مدیریت مصرف انرژی در کاهش مصرف گاز و اولویت‌دهی تأمین گاز بخش خانگی خبر داد.

ابهری با اشاره به شرایط پایدار توزیع گاز در استان گفت: فشار گاز در خراسان شمالی نرمال است و روزانه حدود یک میلیون مترمکعب گاز به نیروگاه شیروان اختصاص داده می‌شود. با این حال، در بخش خانگی هفته گذشته شاهد افزایش 3 درصدی مصرف بوده‌ایم.

وی در ادامه افزود: در راستای مدیریت مصرف انرژی در اماکن عمومی و دولتی، پایش‌های روزانه از ابتدای آذرماه صورت گرفته و تاکنون بیش از 9600 مورد پایش انجام شده است.

مدیر بهره‌برداری شرکت گاز خراسان شمالی تأکید کرد: شناسایی مشترکان پرمصرف نیز در برنامه قرار گرفته است. تاکنون به هزار مشترک پرمصرف تذکر داده شده و در برخی موارد، گاز این مشترکان قطع شده است. ابهری همچنین هشدار داد که در صورت عدم رعایت دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی مشترکان پرمصرف، اقدامات بیشتری برای محدود کردن گاز این دسته صورت خواهد گرفت. 

وی در پایان از شهروندان خواست تا همچنان با رعایت مصرف بهینه، به مدیریت پایدار توزیع گاز کمک کنند.

انتهای پیام/٣١١/.