به گزارش "ورزش سه"، استفانو پیولی، سرمربی ایتالیایی النصر، توضیح داد که غیبت برخی از بازیکنان کلیدی و فشار مسابقات تأثیر منفی بر آمادگی بدنی تیمش در دیدار مقابل الوحده داشته است. این بازی که در چارچوب هفته بیستودوم لیگ روشن عربستان برگزار شد، با پیروزی ۲-۰ النصر در ورزشگاه ملک عبدالعزیز به پایان رسید.
پیولی در نشست خبری پس از این دیدار گفت: «غیبت برخی بازیکنان و فشردگی مسابقات، باعث شد که وضعیت بدنی بازیکنانم در برخی دقایق بازی مقابل الوحده افت کند، زیرا هر دو روز یکبار بازی میکنیم.»
او ادامه داد: «عملکرد ما در نیمه اول چندان خوب نبود، اما در نیمه دوم شرایط تغییر کرد، بهویژه پس از اینکه از نقاط ضعف الوحده استفاده کردیم و دو بار دروازه این تیم را باز کردیم.»
پیولی درباره مصدومیت آیمریک لاپورت توضیح داد: «تعویض او بعد از گذشت ۱۲ دقیقه تصمیمی بود که بر اساس نظر تیم پزشکی گرفته شد. ما به بازیکنان خود اهمیت زیادی میدهیم و از آنها در برابر آسیبدیدگی محافظت میکنیم.»
سرمربی النصر در خصوص تأخیر تیم در رسیدن به ورزشگاه و تأثیر آن بر بازیکنان اظهار داشت: «این مسئله تأثیری بر عملکرد بازیکنان نداشت، زیرا ما تیم فنیای داریم که توانایی آمادهسازی بازیکنان را در هر شرایطی دارد.»