رجانیوز، از رسانههای حامی سعید جلیلی و دولتهای احمدینژاد و رئیسی، در متنی با عنوان ‘پایانی بر یک روایت دروغ؛ در جلسه وحدت کاندیداهای جبهه انقلاب چه گذشت؟’ نوشت:
روز یکشنبه، نگاه همه آزادگان جهان به بیروت بود تا وداع باشکوه مردم را با سید و سالار مقاومت را ببیند، اما تیم رسانهای قالیباف حتی این روز را هم به بازیهای سیاسی کشاند. بهجای آنکه این لحظه فرصتی برای تکریم سید مقاومت باشد، باز هم دروغهای جناحی ادامه یافت. اکنون، برای پاسداشت این شهید عزیز و جلوگیری از تحریف واقعیت، باید ماجرای جلسه ۶ تیر خیابان راهنمایی مشهد را شفاف بیان کرد.
ما هستیم و تا آخر میمانیم
سعید جلیلی در آخرین روز تبلیغات انتخاباتی پس از سفر به شیراز، به مشهد رفت و با استقبال بینظیر مردم مواجه شد. ورزشگاه تختی مشهد پر از جمعیت بود و جلیلی در سخنرانی خود گفت: «وقتی مردم بیایند پای کار و حجت را تمام کنند، آن موقع چه کسی میتواند از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند؟ ما هستیم و تا آخر میمانیم و با قدرت ادامه میدهیم.» این سخنان نشان داد که جلیلی اراده قوی برای ادامه رقابتهای انتخاباتی دارد.جلسه خیابان راهنمایی مشهد
از هفتهها قبل، افرادی مانند محسن رضایی جلساتی برگزار کرده بودند تا از میان نامزدهای منتسب به جریان انقلاب نامزدی واحد انتخاب شود. قالیباف در همه این جلسات مبنا را مقبولیت و نظرسنجیها میدانست.پس از سخنرانی دکتر جلیلی و حضور او در منزل مادر شهید رئیسی، جلسهای با حضور او، سردار قاآنی و قالیباف برگزار شد. سردار قاآنی نه به عنوان فرمانده نیروی قدس، بلکه به عنوان دوستی قدیمی و فردی که نزد هر دو طرف احترام داشت، در این جلسه حضور یافت. قالیباف اصرار داشت که او باید نامزد نهایی باشد، اما پاسخ دکتر جلیلی این بود که او اصراری برای کنار کشیدن دیگران ندارد اما اگر قرار باشد کسی کنار برود، باید با همان استدلالی که قالیباف ارائه کرده یعنی نظرسنجیها باشد، که اکنون برخلاف نظر قالیباف است. سردار قاآنی نیز تأیید کرد که منطق قالیباف همین بوده است.
بیان یک نسبت خلاف به رهبری
قالیباف که حالا تحت فشار قرار گرفته بود، ادعایی مطرح کرد که من برای ماندن، از طرف کسی که به من تکلیف کرد بیایم، حجت شرعی دارم! این بیان قالیباف، عملا این تصور را ایجاد کرد که شخص رهبری به او برای ماندن در انتخابات تکلیف کردهاند. جلیلی که به صداقت قالیباف اعتماد کرده بود، گفت اگر چنین سخنی از رهبری باشد، او کنار میرود، اما خواست تا فردا صبر کنند.جلسه بدون هیچ اتفاق دیگری به پایان رسید. فردای آن روز، یکی از دوستان نزدیک به ستاد سعید جلیلی وقت کوتاهی برای دیدار با رهبری گرفت و پرسید که آیا این ادعا صحت دارد؟ رهبری در این دیدار کوتاه صراحتاً اعلام کردند که من به کسی تکلیف برای ماندن و یا نماندن نکردم. ایشان در ادامه نیز میفرمایند که هرچند افرادی پیش من آمدند تا من چنین سخنی را بگویم، اما من هرگز این موضوع را قبول نکردم.
البته پس از برملا شدن این نسبت خلاف به رهبری، قالیباف اعلام میکند که تنها برداشت خود را نسبت به مواضع رهبری بیان کرده است.
پس از این اتفاقات دیگر صحنه روشن بود، جلیلی تصمیم گرفت در انتخابات بماند و در نهایت با استقبال ویژه مردم روبهرو شد و با ۹ میلیون رأی راهی دور دوم شد. قالیباف نیز که گفته بود تنها یک نفر از میان نیروهای انقلاب باقی میماند، برخلاف حرف خود عمل کرد و به امید نظرسنجیهای فیک در رقابت ماند، اما در نهایت با ۳ میلیون رأی شکست سختی خورد.
البته این اولین بار نبود که قالیباف به حرف خود پایبند نبود. در اسفند ۹۱، هنگام تشکیل ائتلاف سهگانه با حداد عادل و ولایتی، قالیباف تأکید داشت که «ائتلاف سهگانه یک ائتلاف مکتبی است. اگر پایان این ائتلاف منجر به اختلاف شود، باید در دینداری ما شک کنید.» اما در نهایت، از میان آن سه نفر تنها حداد عادل کنار کشید و قالیباف و ولایتی باقی ماندند که نتیجه آن پیروزی حسن روحانی در انتخابات ۹۲ بود. در سال ۹۶ نیز، با وجود آنکه تمام نظرسنجیها نشان میدادند قالیباف از شهید رئیسی عقبتر است، او همچنان تصور میکرد رأی بیشتری دارد.
هزینه از سید حسن برای کاهش فشار از قالیباف
برخی از حامیان قالیباف پس از شکست، به انتشار دروغهایی همچون حضور سید حسن نصرالله در مشهد یا تماس او با جلیلی پرداختند. دروغهایی که یکی پس از دیگری از سوی منابع خبری و رییس ستاد سعید جلیلی تکذیب شدند.سعید جلیلی نیز امشب در جلسه حکمت سیاسی در قرآن روایت صریح خود از جلسه مذکور را بیان و اعلام کرد که حتی شخص قالیباف نیز از این دروغ حامیان خود تعجب کرده بود، هرچند نه شخص قالیباف و نه تیم رسانهای او برای تکذیب یا جلوگیری از انتشار این دروغ بزرگ نسبت به شهید نصرالله، کوچکترین تلاشی نداشتند.
انتهای پیام