شناسهٔ خبر: 71574866 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

بررسی افزایش سطح زیر کشت «آنغوره» در لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بر توسعۀ کشت گیاهان آنغوره و افزایش سطح زیر کشت این محصول در این استان تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سید عماد شاهرخی در کارگاه آموزشی و ترویجی کشت گیاه آنغوره گفت که یکی از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی، ترویج گیاهانی با توجیه اقتصادی بالا است.

به‌گفته او این کارگاه آموزشی با حضور مدیران جهاد کشاورزی، کارشناسان و یکی از اساتید برجسته از خراسان رضوی برگزار شد تا زمینه‌های توسعه این کشت بررسی شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه 75 درصد اراضی کشاورزی این استان دیم است، تأکید کرد که تحقیقات مربوط به مراحل کاشت، داشت و برداشت و همچنین بازار فروش این محصول انجام شده‌است.

شاهرخی توضیح داد که پیاز گیاه آنغوزه تا 20 سال در زمین باقی می‌ماند و از سال سوم یا چهارم، هزینه‌های اولیه کشاورز جبران خواهد شد.

او افزود که  گیاه آنغوره در 2000 هکتار از اراضی دیم خراسان رضوی کشت شده‌است و درآمد این گیاه بیش از دوبرابر سایر گیاهان دارویی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از کشاورزان خواست تا سال آینده تحت‌نظر کارشناسان جهاد کشاورزی  به کشت آنغوزه اقدام کنند.

آنغوزه از خانواده چتریان است و برای رشد به آفتاب کامل و آب‌وهوای نیمه‌خشک نیاز دارد. از ریشه این گیاه، شیره‌ای استخراج می‌شود که در درمان سرفه‌های مزمن، ناراحتی‌های عصبی و التهاب برونشیت کاربرد دارد.

انتهای پیام/ 644/.