شناسهٔ خبر: 71573290 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رویدادایران | لینک خبر

مصدومان استقلال به دربی می‌رسند؟

به گزارش گروه رسانه ای شرق، تمرین تیم فوتبال استقلال برای آماده‌سازی دیدار مقابل پرسپولیس از ساعت 13:30 امروز (سه‌شنبه) در کمپ مرحوم ناصر حجازی برگزار شد. پیش از شروع تمرین، هوادار خردسالی که خواهان پیراهن سیدحسین حسینی شده بود همراه خانواده‌اش در کمپ حجازی حضور یافت و دروازه‌بان استقلال پیراهن

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه رسانه ای شرق،تمرین تیم فوتبال استقلال برای آماده‌سازی دیدار مقابل پرسپولیس از ساعت 13:30 امروز (سه‌شنبه) در کمپ مرحوم ناصر حجازی برگزار شد.

 پیش از شروع تمرین، هوادار خردسالی که خواهان پیراهن سیدحسین حسینی شده بود همراه خانواده‌اش در کمپ حجازی حضور یافت و دروازه‌بان استقلال پیراهن خود را به او تقدیم کرد.

 تمرین امروز به مانند روزهای گذشته با حضور محمد نوازی برگزار شد و همچنان خبری از حضور مربیان دیگر نبود.

محمدرضا آزادی، مسعود جوما و ابوالفضل جلالی سه بازیکن مصدوم استقلال بودند که در محل تمرین حضور داشتند. آزادی و جلالی اختصاصی تمرین کردند ولی جوما به فیزیوتراپی پرداخت. حضور آزادی در دربی در تمرین فردا مشخص خواهد شد.

خبر خوب برای استقلالی‌ها، حضور جلال‌الدین ماشاریپوف و جوئل کوجو در تمرینات گروهی بود. هر دو بازیکن پس از مدت طولانی دوری از میادین به دلیل مصدومیت به دربی خواهند رسید.

تیم استقلال پنجشنبه هفته جاری در چارچوب هفته بیست‌ویکم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در ورزشگاه آزادی به مصاف پرسپولیس می‌رود.

منبع: sharghdaily-976168