به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، حجت الاسلام والمسلمین علی سعیدی، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظّم کل قوا، در آیین اختتامیه اولین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه اعضای وابسته(بازنشستگان) نیروهای مسلح، به میزبانی ارتش، با اشاره به رابطه قرآن کریم با رهبری الهی اظهار داشت: پیامبر اکرم(ص) در وصیتنامه سیاسی خود که به عنوان یک چشم انداز روشن برای آینده بشر می فرماید« إِنِّی تَارِکٌ فِیکُمُ اَلثَّقَلَیْنِ کِتابَ اَللَّهِ وَ عِتْرَتی أَهْلَ بَیْتی مَا إِنْ تَمَسَّکْتُمْ بِهِما لَنْ تَضِلُّوا ابدا وَ إِنَّهُما لَنْ یَفْتَرِقَا حَتَّی یَرِدا عَلَیَّ اَلْحَوْضَ»؛ اما باید توجه داشت، ضمن توجه ویژه به این سفارش و وصیت پیامبراعظم(ص)، نقش این دو رکن نقش متفاوتی است و در روایات اهل بیت(ع) از قرآن به عنوان ثقل اکبر و از ائمه به عنوان ثقل اصغر نام برده می شود.
وی با بیان اینکه قرآن مقدس ترین مخلوق ذات باری تعالی است، تصریح کرد: قرآن کریم به عنوان کلام ربوبی و کلام خالق هستی و خالق انسان است که در اختیار بشر قرار داده شده است و قرآن منشور ابدی برای پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومین(ع) و منشور حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) است.
حجت الاسلام سعیدی با بیان اینکه نقش رهبران الهی در این میان، نقش اجرایی و جهت دادن و پیاده کردن قرآن در بطن جامعه است، افزود: منظور از رهبری الهی چه انبیاء الهی، چه ائمه معصومین علیهم السلام و چه ولی فقیه می باشد و تفاوتی در این میان نیست.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه ولایت و رهبری رهبران الهی در کلام معصومین(ع) گفت: امام باقر(علیهالسّلام) میفرماید: «بنی الاسلام علی خمسة اشیاء: علی الصلاة و الزکاة و الحج و الصوم و الولایة اسلام بر پنج پایه بنا شده است: نماز، زکات، روزه، حج و ولایت». سپس راوی عرض میکند،: « وای شیء من ذلک افضل»، «کدام یک از این پنج مورد برتر است؟» فقال«الولایة افضل»«حضرت میفرمایند: ولایت افضل است». بعد استدلال می کند که «لأنّها مِفتاحُهُنَّ، و الوالی هُوَ الدَّلیلُ عَلَیهِنَّ» ولیِ خدا در روی زمین کلید احیای رسالت و اقامه نماز، زکات و حج و روزه است.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظّم کل قوا با بیان اینکه رهبران الهی رسالت اقامه نماز و حج را بر عهده دارند، گفت: کتاب خدا قانون کامل و عترت پیامبر(ص) به عنوان رهبران مطلوب هستند و اگر هدایت و زندگی سالم بخواهیم باید در میان این دو پیوند داشته باشیم و مقصود از پیوند، صِرف پیوند محبتی مد نظر نیست این دو باید در هرم حکومت قرار گیرد.
وی در مورد نقش رهبری در صیانت و ایجاد زمینه تحقق قرآن در جامعه با اشاره به حدیثی از امام علی(ع) که فرمودند «هذا القرآن انما هو خط مستور بین الدفتین لا ینطق بلسان و لابد له من ترجمان» گفت: مفهوم حضرت این است که قرآن نوشته ای بین دو جلد، و اهل بیت(ع) رسالت ترجمان و تبیین کلام خدا و ایجاد زمینه پیاده شدن این منشور مقدس را دارند.
حجت الاسلام و المسلمین سعیدی افزود: حج بدون ولایت جولانگاه بیگانگان می شود در حالی حج ظرفیت بسیاری از مسائل جهان اسلام را دارد.
وی با اشاره به حوادث پس از پیامبر اکرم(ص) گفت: پس از پیامبر اکرم(ص) ابتدا رهبری الهی را کنار زدند و سپس قرآن را منزوی کردند.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظّم کل قوا با اشاره به نقش امام خمینی(ره) تصریح کرد: ۱۵ قرن به وصیتنامه پیامبر اکرم(ص) عمل نشد و امام خمینی(ره) پس از ۱۵ قرن به وصیتنامه سیاسی پیامبراکرم(ص) عمل کردند و قرآن و عترت را در هرم حکومت قرار دادند و در پرتو انقلاب اسلامی همان اسلام را در منطقه و سراسر جهان احیاء کردند.
وی در پایان با اشاره به تدابیر فرماندهی معظم کل قوا در مورد توجه به مجموعه پیشکسوتان و وابستگان نیروهای مسلح افزود: در راستای تدابیر و منویات فرماندهی معظم کل قوا دفتر عقیدتی بر آن شد که مسابقات قرآنی را به مجموعه وابستگان تسری دهد که بحمدلله اولین دوره مسابقات قرآنی مجموعه وابستگان به مرحله اجرا در آمد.
انتهای پیام/