شناسهٔ خبر: 71565381 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

اسرائیل: حاکمیت جدید سوریه گروه تروریستی است

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در اظهاراتی علیه حاکمیت جدید سوریه موضع‌گیری کرده و آنها را به انتقام‌جویی از علویان و کُردها متهم کرد.

صاحب‌خبر -
به گزارش جهان نیوز به نقل از الجزیره، «گیدعون ساعر» وزیرخارجه رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه در اظهاراتی علیه حاکمیت جدید در سوریه موضع گیری کرده و آنها را به انتقام جویی از علویان و کُردها متهم کرد.

وی در این باره گفت: دولت جدید سوریه یک گروه تروریستی از ادلب است که دمشق را به زور تصرف کرد.

ساعر در ادامه این اظهارات که از سوی کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی منتشر شده، افزود: ما از رفتن اسد خوشحالیم، اما حاکمان جدید سوریه خوب حرف می‌زنند، ولی از علویان انتقام گرفته و به کردها آسیب می‌زنند.

وی افزود: ما از امنیت خود در مرزها دست نخواهیم کشید و دو جنبش حماس و جهاد در سوریه برای ایجاد جبهه دیگری علیه اسرائیل تلاش می‌کنند.

گفتنی است اظهارات امروز وزیرخارجه رژیم صهیونیستی که در نقش دایه مهربان‌تر از مادر برای مردم سوریه ظاهر شده، به نظر می‌رسد در راستای ماهگیری از آب گل آلود سوریه و البته اختلاف افکنی بیشتر در این کشور باشد. سیاست‌های رژیم صهیونیستی طی دهه‌های اخیر نشان داده که این رژیم با حضور کشورهای قوی و دارای ثبات در منطقه پیرامونی خود دارای مشکل اساسی است و همواره برای ناامن سازی منطقه پیرامونی خود تلاش جدی می‌کند.