شناسهٔ خبر: 71544714 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

استیضاح مانند طلاق است؛ هیچ خانواده‌ای در ماه‌های نخست ازدواج حرف از طلاق نمی‌زند

مجید نصیرپور گفت: استيضاح در ليست نظارت‌هاي مجلس مانند طلاق در زندگي مشترك است. هيچ خانواده‌اي در روزها و ماه‌هاي نخست ازدواج حرف از طلاق نمي‌زنند. برخي افراد و جريانات از اين ابزار اين گونه استفاده مي‌كنند.

صاحب‌خبر -
استیضاح مانند طلاق است؛ هیچ خانواده‌ای در ماه‌های نخست ازدواج حرف از طلاق نمی‌زند
کد خبر: 701131
|
۱۴۰۳/۱۲/۰۶ ۱۱:۲۰:۰۰

روزنامه اعتماد با مجید نصیرپور نماینده سراب و مخالف استیضاح همتی گفت‌وگو کرده است. 

به گزارش اعتماد، در بخش‌هایی از این گفت‌وگو می‌خوانید:

  •  دوستان متقاضی استیضاح برای ارزیابی عملکرد دولت و اظهارنظر راجع به وزیر اقتصاد، قبل از اینکه از سایر ابزارهای نظارتی استفاده کنند، سراغ آخرین ابزار نظارتی (استیضاح) رفته‌اند.
  • استیضاح در لیست نظارت‌های مجلس مانند طلاق در زندگی مشترک است. هیچ خانواده‌ای در روزها و ماه‌های نخست ازدواج حرف از طلاق نمی‌زنند. برخی افراد و جریانات از این ابزار این گونه استفاده می‌کنند.
  • 5 - 6 ماه برای ارزیابی عملکرد یک وزارتخانه با وسعت و عمق ماموریت‌های وزارت اقتصاد نیست. مقامات ارشد نظام هم توصیه کرده‌اند مجلس با دولت همراهی کند. این رویکرد حتما همراهی با دولت نیست، چرا که استیضاح‌کنندگان بیش از یک ماه است بر طبل استیضاح می‌کوبند.
  • دوستان استیضاح‌کننده از ابزار رسانه‌ای وسیعی و امپراتوری رسانه‌ای برخوردارند و تلاش می‌کنند فضای عمومی مجلس را به سمت استیضاح سوق بدهند، اما با شناختی که از همکارانم در مجلس دارم، معتقدم این تلاش‌ها به نتیجه نمی‌رسد.

برچسب‌ها: