شناسهٔ خبر: 71542792 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

تحول‌آفرینی برنامه‌های «محفل» و «حسینیه معلی» در تبلیغ معارف دینی

همدان - عضو هیئت علمی و مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ملی ملایر گفت: برنامه‌های «محفل» و «حسینیه معلی» تحول‌آفرین در تبلیغ معارف دینی هستند.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام احسان ترکاشوند در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به تولید و پخش برنامه‌های قرآنی «محفل» و برنامه مذهبی «حسینیه معلی» از شبکه‌های رسانه ملی، اظهار کرد: این دو برنامه، کاملاً دینی و متفاوت بوده و روش و سبکی نوین در تبلیغ معارف دینی ارائه داده‌اند.

عضو هیئت علمی و مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ملی ملایر افزود: این برنامه‌ها که حدود دو سال است از تلویزیون پخش می‌شوند، روز به روز در حال رشد هستند و حتی افراد غیرمذهبی نیز به آنها اشتیاق نشان داده‌اند، به‌طوری که انگیزه‌ای برای جذب این افراد ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه این برنامه‌ها از بسیاری از تولیدات مشابه پیشی گرفته‌اند، تصریح کرد: اگر منصفانه قضاوت کنیم، باید گفت هیچ برنامه‌ای خالی از اشکال نیست و برنامه «حسینیه معلی» نیز دارای اشکالات جزئی است که از نظر ما نیز این اشکالات وارد است.

ترکاشوند با تأکید بر لزوم قضاوت منصفانه افزود: این برنامه توانسته مخاطبان زیادی را جذب کند و امروز نباید با برخی رسانه‌های دشمن که به دنبال زیر سوال بردن دین ما هستند، هم‌صدا شویم.

عضو هیئت علمی دانشگاه ملایر با بیان اینکه برنامه «حسینیه معلی» در تبلیغ دین و مذهب تحول‌آفرین بوده است، گفت: این برنامه از بسیاری از برنامه‌های دیگر بهتر عمل کرده است.

وی افزود: این برنامه نه‌تنها در بین مردم ایران، بلکه در کشورهای عربی، منطقه و حتی جهان جایگاه خود را پیدا کرده و برنامه‌ای همه‌پسند است. بنابراین، باید با نقدهای منصفانه نقایص آن را برطرف کنیم، نه با نقدهای نسنجیده مقابل آن بایستیم.

ترکاشوند با تأکید بر اینکه برنامه «حسینیه معلی» در ترویج مکتب اهل‌بیت (ع) بسیار موفق عمل کرده است، گفت: اشکالات و نقایص این برنامه قابل رفع است و نباید با موضع‌گیری‌های نابجا مانع پیشرفت آن شویم. ان‌شاءالله روز به روز بر عظمت و گسترش این برنامه افزوده خواهد شد.

عضو هیئت علمی دانشگاه ملی ملایر یادآور شد: نقد سازنده است، اما باید جزئیات برنامه به‌دقت بررسی شود. اگر برنامه‌ای ۲۰ نکته مثبت و ۲ نکته منفی دارد، نباید تنها بر نکات منفی تمرکز کرد.

وی افزود: اگر هر بار بخواهیم از برنامه‌ای فاخر و عوامل تولید آن ایراد بگیریم، باعث دلسردی تولیدکنندگان می‌شود. اگر نقدی صورت می‌گیرد، باید همراه با ارائه راه‌حل‌های جایگزین و جذاب باشد.

ترکاشوند در پایان خاطرنشان کرد: جشن‌های ما باید میلیونی باشد و برنامه «حسینیه معلی» در ایام شعبان توانست مخاطبان میلیونی خود را جذب کند.