شناسهٔ خبر: 71529006 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

۲۳ هزار کیلومتر باند برفروبی در راه‌های اردبیل انجام شد

اردبیل - معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل در طی ۲۴ ساعت گذشته از انجام ۲۳ هزار کیلومتر باند برفروبی در محورهای مواصلاتی استان اردبیل خبر داد.

صاحب‌خبر -

آیدین هاشمی در حاشیه بازدید از عملیات برف‌روبی محور خلخال- اسالم در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه بارش برف همچنان در همه محورهای مواصلاتی استان ادامه دارد، اظهار کرد: راهداران سخت مشغول عملیات برفروبی و بازگشایی هستند و تاکنون هیچیک از محورهای اصلی، فرعی مسدود نبوده و تردد در همه محورها جریان دارد.

وی با اشاره به اینکه راهداران به صورت شبانه روزی در تمامی محورهای مواصلاتی استان حضور فعال دارند، افزود: ۲ هزار و ۱۳۰ تن شن و نمک برای بازگشایی راه‌های استان در ۳ روز اخیر استفاده شده است.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل با توجه به اینکه از همان ابتدای بارش‌ها راهداران در محورهای مواصلاتی استان مشغول عملیات برف‌روبی و بازگشایی راه‌ها بودند، تصریح کرد: اولویت بازگشایی راه‌ها با محورهای اصلی و فرعی و سپس راه‌های روستایی است، اما راهداران با تمام قوا در تلاشند تا هیچیک از راه‌های روستایی مسدود نماند و هم وطنان به راحتی تردد کنند.

هاشمی تاکنون از برف‌روبی، نمک پاشی و بازگشایی ۴۷۰ راه روستایی مسدود شده توسط راهداران خبر داد و خاطرنشان کرد: فقط راه ۶۰ روستا مسدود مانده که راهداران در تلاش هستند تا ساعات آینده راه این روستاها را نیز بازگشایی انجام داده و تردد را برای آنها برقرار کنند.

وی ادامه داد: با توجه به کولاک شدید و یخبندان در محورهای استان از مردم و هم استانی‌ها تقاضا داریم سفرهای غیرضرور خود را به روزهای آینده موکول کنند و فعلاً از تردد شبانه در راه‌های روستایی خودداری کنند.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل فعالیت ۴۰۰ نفر نیروی انسانی ،۳۰۰ دستگاه ماشین آلات راهداری را در قالب ۸۰ اکیپ راهداری یادآور شد و گفت: راهداران در ۲۲ گردنه ثابت و سیار استان مستقر و در حال خدمات رسانی به مردم شریف استان هستند.

هاشمی به پاسخگویی شبانه روزی مرکز مدیریت راه‌های استان اشاره کرد و افزود: از مردم خواهشمندیم حتماً قبل از سفر از طریق سامانه ۱۴۱ راهداری استان از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی مطلع شده و زنجیر چرخ و تجهیزات گرمایشی به همراه داشته باشند.