شناسهٔ خبر: 71526003 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

تالاب گندمان چهارمحال و بختیاری دچار آتش‌سوزی شد

شهرکرد-سرپرست محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری از آتش‌سوزی تالاب گندمان و بسیج تمامی نیروهای یگان حفاظت و نیروهای امدادی برای اطفای حریق خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن کریمی با اعلام خبر آتش سوزی در تالاب گندمان گفت: تمامی محیط‌بانان استان، آتش نشانی و نیروهای نظامی و مردمی برای اطفای حریق بسیج شده‌اند و در تلاش برای کنترل و خاموش کردن آتش هستند.

وی با اشاره به اینکه تلاش‌های گسترده‌ای برای کنترل این آتش‌سوزی انجام شده و همچنان ادامه دارد تصریح کرد: همکاری همه مردم در این بحران بسیار ارزشمند است و می‌تواند به سرعت بخشیدن به عملیات اطفای حریق کمک کند.

کریمی گفت: به دلیل شرایط بد آب و هوایی و وزش شدید باد در منطقه عملیات اطفا حریق به کندی صورت می‌پذیرد و در صورت تداوم این شرایط آب و هوایی اطفا حریق به سختی انجام می‌شود.

وی با اذعان بر اینکه تمامی تلاش خود را برای اطفای حریق به کار گرفته‌ایم گفت: تحقیقات ابتدایی نشان می‌دهند که این آتش‌سوزی به دلیل خشکسالی‌های اخیر رخ داده است.