به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، ادریس راموز شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: کشورهای عضو سازمان جهانی گردشگری هر سال هشت نماینده را برای حضور در انتخاب برترین و بهترین روستاهای گردشگری به این سازمان معرفی میکنند.
وی افزود: انتخاب روستای سهیلی برای حضور در این رقابت جهانی از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صورت گرفته است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم بیان کرد: روستای گردشگری سهیلی با همکاری و همدلی مردم مهماننواز خود، برخورداری از تاسیسات گردشگری متنوع و دارا بودن جاذبههای طبیعی، فرهنگی و تاریخی منحصربهفرد، پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به یک مقصد گردشگری روستایی در سطح بینالمللی دارد.
راموز حضور در این رقابت بینالمللی را فرصتی ارزشمند برای معرفی گردشگری هویتمحور این منطقه در سطح جهانی عنوان کرد و گفت: انتخاب روستای سهیلی نهتنها به توسعه گردشگری در سراسر جزیره قشم کمک میکند، بلکه به عنوان یک فرصت راهبردی برای گردشگری ایران نیز حائز اهمیت است.
وی تاکید کرد: حضور در این رویداد بینالمللی میتواند زمینه جذب بیشتر گردشگران داخلی و خارجی را فراهم کرده و در نتیجه، فرصتهای شغلی جدیدی برای ساکنان محلی ایجاد کند و به بهبود کیفیت زندگی آنان بینجامد و از سوی دیگر این موفقیت میتواند به حفظ و احیای فرهنگ بومی، صنایع دستی و معماری سنتی روستای سهیلی کمک کند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به نقشه راه توسعه گردشگری روستایی قشم تا سال 1404، گفت: در این طرح، توسعه گردشگری هویتمحور با تکیه بر مزیتهای رقابتی هر روستای هدفگذاری شده است.
راموز تصریح کرد: اقتصاد گردشگری قشم با بهبود زیرساختهای گردشگری، از جمله اقامتگاههای بومگردی، رستورانهای محلی و مراکز تفریحی، توسعه خواهد یافت.
به گزارش تسنیم، روستای سهیلی به عنوان یکی از روستاهای بخش حرا شهرستان قشم و با جمعیت 2 هزار و 300 نفر توانسته با داشتن ظرفیتهای گسترده در حوزه گردشگری، به نمادی از مهاجرت معکوس تبدیل شده و از ویژگیهای آن میتوان به ظرفیت بالای اشتغال و بیکار نبودن افراد این روستا در کنار پتانسیلهای مهم گردشگری آن اشاره کرد.
طبق اعلام مسئولان قشم، روستای سهیلی دارای یک اسکله چند منظوره با تعداد 90 شناور کوچک صیادی با 270 نفر شاغل و 130 فروند شناور قایق، آلاچیق در 2 مدل دارای سوئیت و بدون سوئیت همچنین یک فروند لنج گردشگری ویژه گردشگران است که تعداد 390 نفر در آنها مشغول به فعالیت هستند.
تعداد 30 غرفه فعال در اسکله با تعداد 90 نفر فعالیت خدماتی، همچنین روستا دارای 18 واحد بومگردی و اقامتگاه و رستوران محلی است که سال گذشته میزبان تقریبا 400 هزار گردشگر بوده است.
لازم به ذکر است، هشت روستای منتخب جهانی ویژه شرکت در رقابت سال 2025 سازمان گردشگری ملل متحد از ایران شامل روستاهای سهیلی استان هرمزگان، کندلوس مازندران، پالنگان کردستان، موئیل اردبیل، حسنلو آذربایجان غربی، شفیعآباد کرمان، برغان البرز و فهرج یزد فرصت دارند تا 29 اردیبهشت ماه سال 1404 با تکمیل پروندههای مورد نظر و در نهایت ثبت و ارسال به UNTOURISM از فرصت ویژه اطلاعرسانی و تبلیغاتی بینالمللی به نفع روستا و استان خود بهره ببرند.
انتهای پیام/7558/
∎