شناسهٔ خبر: 71515587 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

حمایت مجدد «ماسک» از حزب افراطی آلمان در آستانه انتخابات

مشاور جنجالی رئیس جمهور آمریکا در آستانه برگزاری انتخابات پارلمانی آلمان در پست‌هایی در پلتفرم ایکس بار دیگر از حزب افراطی جایگزینی برای آلمان حمایت کرده و خواستار رای دادن به این حزب شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه «فرانکفورتر روند شای»، «ایلان ماسک»، مشاور دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در آستانه برگزاری انتخابات پارلمانی روز یکشنبه در آلمان بار دیگر از حزب افراط گرای راست «جایگزینی برای آلمان» حمایت کرده و در کارزار انتخاباتی آلمان مداخله می کند. در روزهای جمعه و شنبه قبل از برگزاری انتخابت وی دو فراخوان برای حمایت از حزب افراطی آلمان را در پلتفرم ایکس پست کرد.

ماسک در این پست های تبلیغاتی ویدئویی از آلیس وایدل، رهبر حزب افراطی و نامزد صدر اعظمی از این حزب را به همراه توصیه‌های رای‌گیری از سوی افراط‌گرایان راست‌گرا و محافظه‌کاران ملی از سراسر جهان به اشتراک گذاشت. صبح امروز شنبه هم وی شخصا از مردم خواست به حزب افراطی جایگزینی برای آلمان رای دهند.

مقامات آلمانی اخیرا از دخالت های ماسک در مبارزات انتخاباتی آلمان به شدت انتقاد کردند.

ماسک تا به حل در اظهار نظرهای مختلف از حزب افراطی جایگزینی برای آلمان حمایت کرده است. مشاور ترامپ همچنین اخیراً نزدیکی ایدئولوژیک خود را به AfD برای مثال در راه اندازی کمپین انتخاباتی این حزب در هاله در پایان ژانویه نشان داده است.

اعتراضات گسترده علیه راست افراطی در آلمان

در حالی که یکی از کوتاه ترین اما در عین حال رقابتی ترین دوره های انتخاباتی در تاریخ فدرال آلمان به پایان خود نزدیک می شود پلیس از برگزاری اعتراضات هزاران نفری علیه راست افراطی در هامبورگ خبر داد.

پلیس از حضور حدود 40 هزار شرکت کننده در این اعتراضات خبر داد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: