به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام سیدعلی حسینی، امام جمعه دیر، شامگاه شنبه در جلسه قرارگاه رسیدگی به امور مساجد شهرستان دیر، با گرامیداشت یاد شهید سید حسن نصرالله اظهار داشت: تشییع شهید نصرالله دشمنشکن است و حضور پرشور مردم لبنان و کشورهای دیگر در این مراسم عظمت اسلام و جبهه مقاومت را به رخ دشمن میکشد و باعث یاس و ناامیدی دشمنان و امیدواری دوستان خواهد شد.
وی با اشاره به ویژگیهای کسانی که حق دارند در عمران و آبادانی مساجد نقش ایفا کنند، بیان کرد: ایمان به خدا و روز جزا، اقامه کردن نماز، پرداخت زکات و شجاعت از ویژگی های کسانی است که میتوانند در عمران مادی و معنوی مساجد نقش آفرین باشند.
حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه مسجد پایگاه تربیتی و مرکز همه فعالیتها به ویژه در ایجاد تمدن نوین اسلامی است، گفت: به مسجد نباید فقط به چشم یک نمازخانه نگاه کنیم، بلکه مسجد باید کانون تربیت باشد همان طور که در گذشته و صدر اسلام مرکز همه فعالیت های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و ... بود.
وی با بیان اینکه در اوایل انقلاب مساجد ما پررونق بود، بیان داشت: بخشی از کم رونق شدن حضور مردم به ویژه جوانان در مساجد به خاطر تعطیلی مراکز دینی مانند نمازجمعه ها و مساجد در دوران کرونا و گرایش بیشتر افراد به فضای مجازی است که باعث شده آن رونق قبلی را شاهد نباشیم.
امام جمعه دیر به ابعاد مختلف تاثیرگذاری کاهش جمعیت بر جامعه اشاره و خاطرنشان کرد: کاهش و پیری جمعیت علاوه بر مشکلاتی که در عرصه اقتصادی، امنیتی، دفاعی ایجاد می کند، در کم رونق شدن مساجد نیز نقش دارد.
انتهای پیام/