شناسهٔ خبر: 71509297 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

شیخ علی دعموش: شخصیت‌های بیش از ۶۵ کشور در مراسم تشییع سید حسن نصرالله شرکت می‌کنند

حوزه/ حجت الاسلام و المسلمین شیخ علی دعموش، رئیس کمیته عالی مراسم تشییع شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین، ضمن عرض تسلیت به خانواده شهداء، بر اهمیت حضور گسترده در مراسم تشییع تأکید کرد. وی اظهار داشت که شخصیت‌های سیاسی و مردمی از بیش از ۶۵ کشور در این مراسم شرکت خواهند کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام و المسلمین شیخ علی دعموش رئیس کمیته عالی مراسم تشییع شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین در یک کنفرانس خبری که امروز شنبه ۲۲ فوریه ۲۰۲۵ (۴ اسفند ۱۴۰۳) برگزار شد، ضمن ابراز همدردی با خانواده شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین گفت: ما متعلق به مکتب امامان و رهبرانی هستیم که خودشان شهید شده‌اند؛ بنابراین شهادت این دو عزیز برای ما تعجب‌آور نیست.

وی با اشاره به اینکه شهادت این دو بزرگوار، عنوان بزرگی از عناوین فداکاری و ایثار است، تصریح کرد: پرچم مقاومت هرگز زمین نخواهد افتاد. دشمن صهیونیست نیز نمی‌تواند مقاومت را شکست دهد و هیچ کس در داخل یا خارج نمی‌تواند آن را نابود کند.

وی ضمن دعوت از مردم برای حضور گسترده‌تر در جهت ایجاد صحنه‌ای استثنایی، گفت: پایبندی کامل به دستورالعمل‌ها برای حفظ حرمت مراسم ضروری است و نباید هیچ شرایطی مانع از برگزاری تشییع شود.

در مورد مسیرهای مشخص‌شده برای تشییع، شیخ دعموش بر لزوم پیروی کامل از مسیرهای تعیین‌شده تأکید کرد تا اطمینان حاصل شود همه اقدامات امنیتی با موفقیت انجام می‌شود. او هشدار داد که شلیک هوایی اسائه ادب به شهدا خواهد بود.

شیخ علی دعموش: شخصیت‌های بیش از ۶۵ کشور در مراسم تشییع سید حسن نصرالله شرکت می‌کنند

وی با اشاره به اینکه مشارکت در تشییع، پاداشی بزرگ دارد و روز وفای به عهد است، تصریح کرد: تا زمانی که اشغال وجود دارد، مقاومت نیازی به رأی‌گیری ندارد؛ زیرا هیبت خود را از دست نداده تا دوباره آن را به دست آورد.

رئیس کمیته عالی مراسم تشییع با اشاره به حضور شخصیت‌هایی از بیش از ۶۵ کشور همراه با گروه‌های مردمی رسمی عراق در رأس کشورهای شرکت‌کننده، ابراز امیدواری کرد که این مناسبت با امنیت، صلح و کرامت برگزار شود.