مهدی حسنی، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند، حمایت از فعالان و استمرار فعالیتها را مهمترین رویکرد آموزش ابتدایی خراسان جنوبی در عرصههای مهارتی، آموزشی و تربیتی برشمرد.
وی از مشارکت 200 تیم در قالب یک هزار و 600 معلم استان در جشنواره درسپژوهی خبر داد و افزود: در آیین تجلیل از فعالان حوزه معاونت آموزش ابتدایی، از 25 تیم برتر این جشنواره تجلیل شد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به تجلیل از 18 تیم در قالب 56 دانش آموز حائز رتبههای اول تا سوم استان در جشنواره جابر بن حیان استان تصریح کرد: در سال تحصیلی گذشته 18 هزار دانش آموز دختر و پسر دورههای اول و دوم ابتدایی بیش از 6 هزار پروژه در جشنواره جابربن حیان تولید کردند.
وی با بیان اینکه از فعالان حوزه آموزش ابتدایی تبیینکننده، تجلیگر و ترسیمکننده نقش والا و تأثیرگذاری بالای آموزش و پرورش در سنین کودکی هستند، اذعان کرد: فعالان حوزه آموزش ابتدایی نه تنها در صفحات کتابها و کلاسدرس، بلکه در میانه قلبها و ضمیر اذهان، نقش بسته و آیندهای روشن برای جامعه رقم میزنند.
حسنی با اشاره به تجلیل از اعضای تیم تولید محتوای پیش دبستانی در این مراسم، عنوان کرد: این هماندیشیها بستری برای تبادل تجربیات و دستاوردهای ارزشمند است که به شناسایی روشهای نوین و اثربخش در آموزش کمک کرده، انگیزهای مضاعف برای ادامه راه فراهم میآورد و به ارتقای کیفیت آموزشی میانجامد.
انتهای پیام/ 252
∎