شناسهٔ خبر: 71507415 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

عاملان درگیری محله پیرسرای رشت بازداشت شدند

رشت - فرمانده انتظامی رشت از بازداشت ۲ عامل نزاع و درگیری در محله پیرسرای شهر رشت خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ عیسی روشن قلب اخلال در نظم عمومی و ارعاب شهروندان را خط قرمز پلیس دانست و اظهار کرد: مجموعه انتظامی قاطعانه و بدون اغماض با هرگونه تحرک سو اراذل و اوباش و مخلان نظم و امنیت برخورد خواهد کرد و اجازه عرض اندام را به آنها نخواهد داد.

وی در ادامه گفت: در پی تماس مردمی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر درگیری دسته جمعی چند نفر در محدوده محله پیرسرای شهر رشت، مأموران کلانتری ۲۲ بلافاصله به محل مورد نظر اعزام شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان رشت با بیان اینکه پلیس پس از حضور در آدرس اعلامی، عاملان این نزاع دسته جمعی که باعث ارعاب شهروندان و برهم زدن نظم و امنیت شده بودند را دستگیر کرد، افزود: متهمان ۲۶و ۲۸ ساله پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل شدند.

این مقام انتظامی در پایان عنوان داشت اینگونه افراد که باعث تشویش اذهان عمومی و القا حس ناامنی می‌شوند، تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند و برخورد پلیس و دستگاه قضائی در مقابل هر نوع ایجاد مزاحمت و اوباش‌گری سرسختانه خواهد بود.