به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ بهزاد نوری فرمانده یگان های حفاظت فیزیکی پلیس پیشگیری فاتب اظهار کرد: پیرو مراجعه یکی از غرفه داران و گزارش وقوع یک فقره سرقت به شیوه کش رو زنی غرفه ایشان، عوامل انتظامی مستقر در نمایشگاه بین المللی تهران اقدام به شناسایی سارق کردند.
وی افزود: سارق در قالب خدمتکار و نظافتچی از یکی از غرفه ها اقدام به سرقت کرده بود که بلافاصله ماموران با بررسی دوربین های مداربسته و استفاده از شیوه های نوین پلیسی، سارق را شناسایی کرده و دستگیری او در دستور کار پلیس قرار گرفت. ماموران انتظامی نمایشگاه با بدست آوردن مشخصات ظاهری متهم، تحقیقات میدانی گسترده ای را آغاز و محل های احتمالی تردد سارق را تحت نظر قرار دادند.
سرهنگ بهزاد نوری تصریح کرد: ماموران پلیس در هنگام مشاهده تصاویر دوربین های مداربسته متوجه حضور سارق در محوطه نمایشگاه می شوند و برای دستگیری او اقدام می نمایند که متهم با دیدن ماموران به صورت پیاده متواری شده پس از تعقیب و گریز به مسافت حدود 2 کیلومتر، متهم دستگیر شد و اموال مسروقه از وی کشف شد.
این مقام انتظامی تصریح کرد: متهم پس از انتقال به کلانتری 145 ونک در مواجهه با ادله و مستندات پلیس به چند فقره سرقت از داخل نمایشگاه اعتراف کرد و پس از ارجاع به دادسرا و معرفی به مقامات قضایی، روانه زندان شد.
سرهنگ نوری در پایان خاطر نشان کرد : شهروندان با رعایت توصیه های پلیسی در محل های عمومی و پرتردد مراقب وسایل و اشیاء قیمتی خود باشند و از رها کردن آن در هر مکانی خودداری کنند.
انتهای پیام/
∎