شناسهٔ خبر: 71498079 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

استقلال؛ اکنون نوبت لیگ برتر است

صاحب‌خبر -

شفقنا- استقلال بعد از دو پیروزی ارزشمندی که در جام حذفی و لیگ نخبگان آسیا به دست آورد از نظر روحی در شرایط بسیار خوبی قرار گرفته است و باید دید که آیا روند خوب این تیم در لیگ برتر هم ادامه دارد و می تواند برابر نساجی به پیروزی برسد یا خیر. پیروزی در این بازی برای آبی پوشان بسیار مهم است چرا که باعث می شود تا قبل از داربی و دیدار حساس برابر النصر در لیگ نخبگان آسیا از نظر روحی در شرایط خوبی قرار بگیرند.

به گزارش شفقنا ورزشی، در یکی از بازی های حساس هفته بیستم رقابت های لیگ برتر امروز استقلال متحول شده و با انگیزه از نساجی بحران زده پذیرایی خواهد کرد.

این بازی در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد و استقلالی ها بعد از دو پیروزی ارزشمند اخیر خود بسیار امیدوار هستند که با استقلال زیاد هواداران خود مواجه شوند تا با انگیزه و روحیه بالایی پای به این بازی گذارند.

استقلال در پنج بازی آخر خود سه برد و دو تساوی را ثبت کرده اما در مقابل نساجی یک پیروزی، یک مساوی و سه شکست را تجربه کرده است. در پنج تقابل آخر دو تیم سه دیدار مساوی شده و در دو بازی هم استقلال به برتری رسیده است. آبی‌پوشان با ۲۳ امتیاز در رتبه دهم قرار دارند و نساجی با ۱۶ امتیاز در رده پانزدهم است.

هر دو تیم سخت به پیروزی در این بازی نیاز دارند. نساجی که بعد از رفتارهای عجیب ساکت الهامی با او قطع همکاری کرد میلوشوویچ را به عنوان سرمربی جدید خود انتخاب کرده است. این تیم با کسب سه امتیاز این بازی حساس می تواند خود را از منطقه خطر دور کند و با دو پله صعود در جدول رده بندی به رده سیزدهم برود.

استقلال هم با پیروزی در این دیدار وضعیتش را در جدول رده بندی بسیار بهتر خواهد کرد به طوریکه حتی می تواند به رده ششم جدول هم صعود کند و به همین خاطر دو تیم تنها به کسب پیروزی و سه امتیاز در این بازی فکر می کنند.

سه امتیاز برای نساجی می تواند روحیه و انگیزه تیم را در ادامه لیگ بسیار بیشتر کند و از طرف دیگر هم برای استقلال سه امتیاز این بازی قبل از داربی بزرگ پایتخت و البته دیدار حساس برابر النصر در  لیگ نخبگان آسیا بسیار حیاتی و ضروری است.

رامین رضاییان با ۶ گل بهترین گلزن استقلال و جلال‌الدین ماشاریپوف با نمره 7.24 بهترین بازیکن این تیم است.  حامد پاکدل با ۳ گل بهترین گلزن نساجی است.

برای استقلالی‌ها بهترین خبر بازگشت جلال‌الدین ماشاریپوف به تمرینات است. این تیم همچنان محمدحسین مرادمند، مهرداد محمدی، ابوالفضل جلالی و جوئل کوجو را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد و ابوالفضل زمانی هم به خاطر حضور در تیم ملی جوانان غایب است. در ترکیب نساجی، مهرداد رضایی محروم و محمدرضا عباسی مصدوم هستند.

ترکیب احتمالی استقلال

سیدحسین حسینی، رافائل سیلوا، آرمین سهرابیان، رامین رضائیان، صالح حردانی، دیدیه اندونگ، زبیر نیک‌نفس، روزبه چشمی، مهران احمدی، علیرضا کوشکی و محمدرضا آزادی.