شناسهٔ خبر: 71494740 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

حوزه‌های علمیه، پرچم‌دار علم و دین در جهان رسانه هستند

حوزه/ عضو شورای‌عالی حوزه علمیه خراسان تأکید کرد: فضای مجازی بهترین فرصت برای تقویت نقش علمی، دینی و فرهنگی حوزه‌های علمیه است و می‌تواند روایتگر خدمات گسترده جمهوری اسلامی ایران باشد.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام والمسلمین مروارید، عضو شورای‌عالی حوزه علمیه خراسان در اختتامیه جشنواره بین‌المللی رسانه و فضای مجازی سلمان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، به نقش موثر فضای مجازی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی پرداخت.

وی تاکید کرد: فضای مجازی بهترین زمینه برای استفاده علمی، دینی و فرهنگی حوزه علمیه است و می‌تواند اطلاعات گسترده‌ای را از خدمات جمهوری اسلامی ایران منتقل کند، در حالی که دنیا علیه این نظام بسیج شده است.

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان، از جامعه روحانیت مشهد برای برگزاری این برنامه تقدیر کرد و ابراز امیدواری نمود که فعالیت‌های مشابه ادامه یابد.

وی با تاکید بر اینکه حوزه خراسان باید از نظر اطلاعات پیشرفت کند، گفت: آماده‌سازی فضای رسانه‌ای برای روحانیت به‌عنوان بهترین ابزار برای دستیابی به اهداف مورد نظر محسوب می‌شود.

وی همچنین اظهار داشت: گسترش خدمات و تأثیرگذاری علما در فضای مجازی فرصت‌هایی را فراهم می‌کند که در گذشته فراهم نبوده و می‌تواند سیطره علمی و نفوذ اجتماعی علمای قدیم را افزایش دهد.