شناسهٔ خبر: 71484927 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

صنایع دستی باید به‌عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری کشورمان باید بیش‌ازپیش به جهانیان معرفی شود

معاون گردشگری کشور گفت: صنایع‌دستی ما به‌عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری کشورمان بیش از پیش به جهانیان شناسانده شود.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا،‌ معاون گردشگری کشور در حاشیه افتتاحیه نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع‌دستی گفت: صنایع‌دستی ما به‌عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری کشورمان بیش از پیش به جهانیان شناسانده شود.

انوشیروان محسنی بندپی، با اشاره به تاریخ غنی و میراث فرهنگی ملموس و ناملموس کشورمان به خبرنگار میراث‌آریا گفت: علاوه بر جاذبه‌های طبیعی، صنایع‌دستی کم‌مانند ما که جزئی از میراث فرهنگی و تاریخی کشور ماست، می‌تواند به ورود هرچه بیشتر گردشگران به کشورمان کمک کند.

او با اشاره به کشورهایی همچون ایتالیا و اسپانیا افزود: رمز موفقیت این کشورها در گردشگری این است که توانسته‌اند پیوندی میان جاذبه‌های طبیعی و میراث فرهنگی خود ایجاد کنند و ما نیز به‌عنوان کشوری که به اذعان یونسکو یکی از ۱۰ کشور برتر از لحاظ جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی و یکی از پنج کشور برتر از منظر جاذبه‌های طبیعی هستیم، قطعا می‌توانیم سهم خود از بازار بزرگ گردشگری جهان را گسترش دهیم.

معاون گردشگری کشور تأکید کرد: در برهه کنونی بی‌شک گردشگری یکی از مؤثرترین ابزار ما برای مقابله با ایران‌هراسی در سطح دنیاست. 

محسنی بندپی در پایان سخنان خود به مذاکرات رئیس‌جمهوری با رؤسای دیگر کشورها پیرامون تبادل گردشگر گفت: این تأکید رئیس جمهوری بر جذب گردشگر بر مبنای همین نگاه راهبردی است که با جذب گردشگر علاوه بر درآمدزایی و ایجاد رونق اقتصادی در کشور، می‌تواند ایران را به همان زیبایی و رنگارنگی واقعی خود به جهان نشان دهد.

نهمین جشنواره بین‌المللی فجر صنایع‌دستی که از صبح پنج‌شنبه دوم اسفند کار خود را آغاز کرده، تا ششم اسفند در  موزه هنرهای زیبا، در مجموعه سعدآباد ادامه خواهد داشت و بازدید از آن نیز برای عموم آزاد است.

انتهای پیام/