شناسهٔ خبر: 71480988 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

(ویدئو) بزرگراه شلوغ برای گرفتن یک سگ کوچک متوقف شد

یک سگ چی‌واوا پس از ۱۶ کیلومتر در بخش شلوغ بزرگراهی در سن دیگوی آمریکا دوید توسط رانندگان نجات یافت و بعداً به صاحبش ملحق شد.

صاحب‌خبر -

 

فرارو- یک سگ چی‌واوا پس از چند کیلومتر دویدن در بخش شلوغ بزرگراهی در سن دیگوی آمریکا نجات یافت و بعداً به صاحبش ملحق شد.

 به گزارش فرارو، آدام فیشر در حال رانندگی در بزرگراهی بود که سگ کوچکی را دید که به سرعت در حال دویدن است.

فیشر فیلمی از تلاش‌های نجاتی که همراه با سایر رانندگان انجام داده بود را ضبط کرد. در این کلیپ، فیشر توضیح می‌دهد که می‌خواست سگ را تعقیب کند، اما نتوانست، چون با عصا است. درعوض، او به دنبال این سگ کوچک حرکت کرد تا دیگر ماشین‌ها او را زیر نگیرند.

این شهروند آمریکایی می‌گوید که این سگ کوچولو ۱۰ مایل (۱۶ کیلومتر) دویده است و اجازه نمی‌دهد کسی او را بگیرد. فیشر در این کلیپ می‌گوید: تمام این بزرگراه متوقف شده است و ما فقط سعی می‌کنیم سگ را نجات دهیم.

ویدئوی فیشر نشان می‌دهد که سگ در نهایت زیر یک خودروی شاسی‌بلند می‌رود. مردی که در تعقیب و گریز کمک کرده بود، او را گرفت.

این سگ که به عنوان یک چی‌واوا دو ساله به نام هنری شناخته شد، بعداً به صاحبش ملحق شد.

برچسب‌ها: