شناسهٔ خبر: 71480251 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

پیش‌بینی ۲۰ همت اعتبار برای پروژه راه‌آهن زاهدان ـ چابهار

معاون فنی و زیربنایی راه آهن گفت: امسال ۱۰ همت در پروژه راه‌آهن زاهدان ـ چابهار هزینه شده و برای سال آتی ۲۰ همت اعتبار پیش‌بینی شده است، وزیر راه و شهرسازی برای پیگیری تکمیل این پروژه فردا به سیستان و بلوچستان سفر می‌کند.

صاحب‌خبر -

سیدمصطفی داودی در حاشیه آیین تکریم و معارفه مدیرکل راه‌آهن جنوب شرق در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: راه‌آهن جنوب شرق و ایستگاه راه‌آهن زاهدان به نقطه قوت شهر از منظر سیمای شهری و خدمات‌رسانی تبدیل شده است.

وی با اشاره به همدلی ایجاد شده در استان برای رشد زیرساخت‌های توسعه‌ای و نگاه تاکیدی مقامات ملی و استانی به توسعه راه‌آهن در سیستان و بلوچستان افزود: جلسات هفتگی وزیر راه و شهرسازی، جلسات ماهانه معاون اجرایی رئیس‌ جمهور و سفرهای متعدد وزیر راه و شهرسازی به سیستان و بلوچستان نشان از اهتمام دولت به تکمیل زیرساخت‌ ریلی سیستان و بلوچستان دارد.

وی بیان‌کرد: امسال 10 همت در پروژه راه‌آهن زاهدان ـ چابهار هزینه شده و برای سال آتی 20 همت اعتبار پیش‌بینی شده است، وزیر راه و شهرسازی برای پیگیری تکمیل این پروژه فردا به سیستان و بلوچستان سفر می‌کند.

معاون فنی و زیربنایی راه آهن گفت: با تکمیل راه‌آهن زاهدان ـ چابهار، این مسیر ریلی جایگزین مسیر بندرعباس به بافق خواهد شد، راه‌آهن هرمزگان در تن- کیلومتر رتبه نخست و در حوزه تخلیه کالا رتبه دوم کشور را داراست؛ نگاه کشور این است که چابهار در حوزه پدافند غیرعامل جایگزین بندرعباس شود.

تکمیل راه آهن زاهدان به چابهار اولویت است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: در زمینه زیرساخت‌های راه؛ تکمیل بزرگراه‌ها را دنبال می‌کنیم و از طرفی تکمیل راه آهن زاهدان به چابهار اولویت ماست که اسفندماه سال آینده باید تکمیل شود.

عطااله اکبری تصریح کرد : اگر مشکل زیرساخت‌های سیستان و بلوچستان حل نشود، استان‌ نمی‌تواند مدعی توسعه شود.

وی افزود: تکمیل زیرساخت‌های سیستان و بلوچستان به ویژه راه آهن زاهدان- چابهار، می‌توانیم‌ جایگاه استان در سطح کشور را افزایش دهیم و اقتصاد کشور را به استان وابسته کنیم؛ استان باید بتواند در حوزه‌های مختلف از این فرصت استفاده کند.

انتهای پیام/