شناسهٔ خبر: 71478607 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

برگزاری نکوداشت و رونمایی از کتاب شعر دکتر احمد محمدی سهروردی

آیین نکوداشت و رونمایی از کتاب شعر دکتر احمد محمدی سهروردی برگزارشد و شاخصان فرهنگی کشور تجلیل شدند.

صاحب‌خبر -

به‌ گزارش بازار، آیین نکوداشت دکتر احمد محمدی سهروردی حقوقدان ادیب و زبانشناس روز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ با حضور با حضور یش از ۶۰۰ نفر مفاخر علم، هنر، فرهنگ، شعر، ادب، خوشنویسی، اساتید ، مدیران و پیشکسوتان حوزه اجتماعی و اقتصادی در سالن همایش‌های مرکز اسناد کتابخانه ملی ایران برگزار شد.

مراسم فوق با حضور و سخنرانی دکتر احمد محمدی سهروردی، دکتر سعید عمرانی، دکتر اصغر دادبه، دکتر علی شمس اردکانی، استاد علی شیرازی، دکتر فرامرز شیروانی، مهندس پژمان علیخانی، استاد مهدی فلاح، استاد علی گنجی ، مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال و دیگر فرهیختگان ایران زمین برگزار شد.

دکتر احمد محمدی سهروردی حقوقدان، ادیب و شاعر، زبان شناس و مترجم ، نویسنده و عضو برجسته کانون وکلای دادگستری مرکز در حاشیه در جمع خبرنگاران گفت: ابعادی که امروز مطرح شد در نکوداشت از حقوق و ادبیات و زبان‌شناسی و اقتصاد که چگونه این موارد در یک وجود و در یک جا با همدیگر جمع می‌شود و چگونه این فرهنگ و تمدنی که وجود دارد را می‌توانیم جهانی کنیم.

وی ادامه داد: قدیم در زمانی دورتر و دیرتر، بحث این بود که کسی که حکیم است، جامع تمام علوم زمان خود است. تمام علم در یک کلمه می‌شد حکمت. حکمت به بخش نظری و عملی تقسیم می‌شد و حکمت نظری و عملی، مقدمه علوم بود. یعنی تمام زبان‌ها، فقه، اصول فقه، ادبیات، همه اینها مقدمه علم بود. در حکمت نظری، فلسفه اولا، فلسفه وسطا و فلسفه سفلا بود. فلسفه اولا همان ماوراطبیعه و فلسفه به معنای امروزی، فلسفه وسطا علوم ریاضی ما بود و فلسفه سفلا علوم تجربی بود. در حکمت عملی در قدم اول یاد می‌دادند که یک شخص چگونه تهذیب نفس کند ، در قدم دوم چگونه معیشت خودش و خانواده‌اش را تدبیر کند و در قسمت سوم، بحث سیاست مدون بود.

دکتر احمد محمدی سهروردی اظهار داشت: بر این اساس ، به پیروی از گذشتگان‌مان، ما باید به سمت حکمت برویم و آن چیزی که احمد محمدی سهروردی توفیق پیدا کرده در مقابل کلمه حکمت و حکیم، چیز زیادی نیست. ارمغان ناچیزی است از چند زبان و چند علم که تقدیم جامعه می‌شود. برای جهانی کردن اینها نیاز داریم به زبان جهان صحبت کنیم، به زبان روز دنیا صحبت کنیم و تعامل داشته باشیم.
مهندس پژمان علیخانی دبیر اجرایی ستاد برگزاری این نکوداشت نیز در حاشیه مراسم و در جمع خبرنگاران گفت: امروز سی‌ام بهمن ماه، ما در نکوداشت آقای دکتر احمد محمدی سهروردی حضور داریم. همراه با رونمایی کتاب “اشراق می‌شوم” که در این برنامه بزرگانی از جمله آقای دکتر احمد محمدی سهروردی سخنرانی کردند. در بخش کتاب هم “اشراق می‌شوم” رونمایی شد. که این کتاب سال‌ها زحمت آقای دکتر بوده و کتاب بسیار مناسبی در زمینه شعر است که به عنوان هدیه ما به همه مهمانان عزیز تقدیم کردیم.

نمایشگاه آثار خوشنویسی اشعار دکتر احمد محمدی سهروردی به قلم استاد گنجی
دربخش دیگری از محل برگزاری، نمایشگاه اشعار دکتر احمد محمدی سهروردی به خوشنویسی استاد علی گنجی، استاد و بازرس انجمن خوشنویسان ایران برپا شد. در این نمایشگاه ۲۵ اثر فاخر خوشنویسی استاد علی گنجی از اشعار دکتر احمد محمدی سهروردی با قلم های متفاوت و اندازه های مختلف از جمله کتابت، چلیپا، سیاه مشق و ترکیب های متعدد خوشنویسی شده است. این نمایشگاه یکی از کم نظیرترین نمایشگاه های آثار خوشنویسی در سال های اخیر است.
رونمایی از کتاب شعر " اشراق می شوم"

همچنین ؛ در بخش ویژه مراسم ضمن رونمایی از کتاب اشعار اشراق می شوم ، سروده دکتر احمد محمدی سهروردی ، از چهره ها و رسانه های تاثیرگذار حوزه فرهنگ به عنوان شاخص فرهنگی کشور با اهدا لوح تقدیر ، به شرح ذیل تجلیل گردید.
مجید طلیمی / خبرنگار ارشد ، مشاور و کارشناس عالی روابط عمومی و رسانه
(علیرضا ملاحتی / مدیر مسئول تجارت آوا) ، ( محمدعلی آذربرزین/ سردبیر تصویر بازار) ، (الهه سی ستار / دبیر اقتصادی شمانیوز) ، (مسعود شریعت زاده / مدیر مسئول عصر اقتصاد ) ، (گورکان دمیر / مدیر دفتر تهران شبکه اولسان) ، (هاشم رحیمی / روزنامه آیدین لیک) ، (نوید سرخیل / خبرنگار شبکه ۱۴ ترکیه) ، ( مهدی رفیعی / خبرنگار الاشراق اربیل) ، ( وسام اسد / خبرنگار النجبا عراق) ، (علیرضا اسدپور / خبرنگار شبکه جهانی سحر) ، ( فریدون طاهرپور اصل / مدیر مسئول شبکه ایران نیوز) و خبرگزاری ایران پرس