شناسهٔ خبر: 71471739 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

افتتاح جدیدترین مرکز پرتودهی محصولات کشاورزی ایران

مجتمع پرتو فرآیند جنوب غرب کشور در بخش محصولات کشاورزی با حضور رییس انرژی اتمی ایران در اهواز به بهره برداری رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، با حضور معاون‌ رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی از مرکز پرتو فرایند جنوب غرب کشور بهره‌برداری شد.

‌مرکز پرتو فرایند جنوب غرب کشور در زمینی به مساحت 5750 مترمربع ساخته شده و در این مرکز 100 تن انواع محصولات کشاورزی نظیر غلات، حبوبات، گیاهان دارویی و برخی از محصولات خشکبار در روز پرتودهی خواهند شد.

این طرح با همت و تلاش جهادی متخصصان صنعت هسته ای شرکت توسعه کاربرد پرتوها با هدف تامین سلامت و امنیت غذایی کشور در کوتاه ترین زمان از شروع (در کمتر از چهار ماه) با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی و مسئولان استان خوزستان امروز پنجشنبه در شهرک صنعتی شماره 2 اهواز به بهره برداری رسید.

در این مجتمع برای اولین بار در کشور امکان پرتودهی محصولات غلات و حبوبات به صورت فله با ظرفیت اسمی 100 تن در شبانه روز فراهم می‌شود.

به گزارش تسنیم، در ادامه این سفر، محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران از روند احداث و پیشرفت نیروگاه اتمی 300 مگاواتی کارون در دارخوین بازدید می‌کند.

همچنین صبح روز جمعه، سوم اسفند ماه با حضور رییس سازمان انرژی اتمی و جمعی از مقامات لشکری و کشوری آیین گرامیداشت سی و هشتمین سالگرد شهادت سردار سرلشکر شهید حاج حسین خرازی، فرمانده لشکر مقدس امام حسین(ع) در میعادسرای فرهنگی - تربیتی دارخوین برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/