شناسهٔ خبر: 71466230 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

استعمارگران با شعار آبادانی، وارد کشورهای استعمار زده می‌شوند

حوزه/ استاد حوزه علمیه خواهران سمنان گفت: استعمار به‌معنای طلب عمران و آبادی است و  استعمارگران  با شعار آباد کردن آن کشورها اما با هدف آبادانی خود، وارد کشور های استعمار زده می‌شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سمنان، طیبه قبیله معاون فرهنگی مدرسه علمیه‌ نجمیه سرخه از برگزاری نشست تبیینی بیانیه‌ی گام دوم انقلاب با محوریت تاریخ استعمار با سخنرانی استاد حوزه زهرا وطنی پور و با حضور جمعی از طلاب و دانش‌آموختگان در سالن اجتماعات مدرسه نجمیه سرخه خبرداد.

زهرا وطنی پور در این نشست اظهار داشت: استعمار به‌معنای طلب عمران و آبادی است و استعمارگران با شعار آباد کردن آن کشورها اما با هدف آبادانی خود، وارد کشور های استعمار زده می‌شدند.

وی ادامه داد: تا قبل از پانصد سال گذشته مردم جهان در آرامش زندگی می‌کردند و خبری از استعمار نبود، اما به تدریج با کاهش طلا در کشورهای اروپایی مانند ایتالیا و پرتغال که قدرت روز آن زمان بودند، به فکر جمع کردن غنایم از کشورهای دیگر افتادند.

وطنی پور گفت: سه اختراع مهم قطب‌نما، کشتی‌های جنگی سبک و سلاح‌های قابل‌حمل باعث ایجاد نظم نوین جهانی در دنیا و ایجاد استعمار و چپاول برای بدست آوردن طلا در جهان شد.

وی ابراز کرد: استعمارگران با حضور در کشورهای استعمارزده نه‌تنها ثروت‌های آن‌ها را چپاول می‌کرده‌اند، بلکه حتی خط و زبان را تغییر می‌دادند و از هر گونه شکنجه وتحقیر شخصیت مردم آن منطقه کوتاهی نمی‌کردند.

استاد حوزه ادامه داد: با ایجاد انقلاب صنعتی و شروع جنگ جهانی، طلا کارایی خود را از دست داد و استعمار برای نفت شروع شد، در این برهه ایران که در دوران قاجار به سر می‌برد به‌علت وجود ذخایر زیاد نفت دچار استعمار از طرف انگلستان و بعد آمریکا شد.

وی بیان کرد: در جنگ جهانی اول انگلستان و روسیه در یک جبهه بودند و با بهانه‌های ساده ایران را که هیچ نقشی در این جنگ نداشت، وارد جنگ کردند و نتیجه آن کشتار وحشیانه مردم ایران و به استعمار کشیدن این کشور شد.

وی ادامه داد: آن‌چه باعث شده‌ که نظام جمهوری اسلامی بعد از ۴۶ سال همچنان با انگلستان و آمریکا دشمنی خود را پابرجا بداند، این است که این کشورها هنوز به دنبال اهداف شوم خود هستند و برای آنها حکومت پهلوی با حکومت اسلامی فرقی نمی کند.

وی تصریح کرد: باید بدانیم که مشکلات جامعه ما صرفا برای عدم برقراری مذاکره با دنیای غرب نیست و مشکلات به نظام جمهوری اسلامی بر نمی‌گردد، بلکه این روش دولتمردان مختلف است که مشکلات را ایجاد می کنند، لذا باید بین تفکر نظام و دولت تفاوت قائل بود.

انتهای پیام/