شناسهٔ خبر: 71464152 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبر ورزشی | لینک خبر

ستاره رئال مادرید محروم شد!

جود بلینگام ستاره فوتبال رئال مادرید به دلیل توهین به داور ۲ جلسه محروم شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرورزشی، با اینکه رئالی‌ها معتقدند که داور به دلیل عدم تسلط به زبان انگلیسی، صحبت بلینگام را اشتباهی متوجه شده ولی کمیته برگزاری مسابقات لالیگا ستاره رئال‌مادرید را ۲ مسابقه محروم کرد.

داستان از این قرار است که در بازی رئال و اسپانیول، داور مسابقه بلینگام را به دلیل توهین اخراج کرد ولی رئالی‌ها معتقدند که داور اشتباهی حرف بلینگام را متوجه شده است.

این اتفاق به موضوع اصلی باشگاه رئال مادرید بدل شد و حتی این باشگاه را واداشت تا علیه داوران شکایتی ارائه کند.

با این حال کمیته برگزاری مسابقات لالیگا بلینگام را ۲ جلسه محروم کرد و نوشت: چون کلمه ای که بلینگام به داور گفت، متفاوت با چیزی بوده که او در گزارش داوری قید کرده بود باعث شد که مجازات سنگین‌تری برای بلینگام در نظر گرفته نشود.

اگر کمیته مسابقات حرف‌های او را به داور توهین یا بی‌احترامی تلقی می‌کرد، مجازات او بین چهار تا دوازده بازی محرومیت می‌بود.

بیشتر بخوانید: جود بلینگام: اخراج من به دلیل سوتفاهم بود؛ امیدواریم فدراسیون تغییراتی را ایجاد کند