به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، یداله رحمانی در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مشکل ایجاد شده در خصوص طرحهای پرورش ماهی در حریم و بستر رودخانهها، اظهار کرد: این موضوع را با ارائه راهکار به سازمان مدیریت بحران کشور ارجاع دادیم و قرار است حل و فصل شود.
وی عنوان کرد: ماهیهای تولیدی استان قزلآلا است که در حریم و بستر رودخانه پرورش داده میشود لذا از امروز به بعد جهاد کشاورزی طرحهای در حریم بستر رودخانه را به احداث تاسیسات حفاظتی موظف کند، طرحهایی که در حریم بستر رودخانه احداث میشوند در صورت بروز حادثه و ورود خسارت نمیتوانند از دولت خسارتی مطالبه کنند.
رحمانی با تاکید بر اینکه تصمیمات قاطع و جدی برای حل مشکلات واحدهای اقتصادی با استفاده از ظرفیتهای قانونی و مصوبات ستاد تسهیل گرفته شود، ابراز کرد: تاکنون 72 جلسه کمیته تخصصی رفع موانع تولید در استان تشکیل شده است که 26 جلسه آن اصلی و 273 مصوبه داشته است.
وی با اشاره به اینکه مشکلات 109 واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت، افزود: ماحصل زحمات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید باید منجر به رفع مشکل تولید و ایجاد اشتغال که دغدغه مقام معظم رهبری، رئیس جمهور و سایر مسئولان نظام است شود و وظیفه اصلی مدیران بسترسازی برای رفع موانع تولید است لذا تسریع در صدور مجوزها مورد تاکید است.
رحمانی با بیان اینکه نباید متقاضی و فردی که استان را برای سرمایهگذاری انتخاب کرده است برای صدور مجوز شش ماه معطل و سرگردان باشد، ادامه داد: جایگاه استان در شاخصهای کسبوکار نیازمند ارتقاء بوده و تاکید بر تلاش شبانهروزی برای تسهیل در کار سرمایهگذاری به همین دلیل است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مشکلات برخی واحدهای تولیدی با اشتغال بالا در استان گفت: برخی از این طرحها سرمایهگذاری خوبی دارند و اشتغال بالایی ایجاد کردند، اما به کارگروه حمایت قضایی ارجاع داده شدند که مسئولان تلاش کنند تا مشکل آنها رفع شود.
رحمانی خاطرنشان کرد: منابع دولتی برای سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال محدود است و با تأکید بر اینکه برای سرمایهگذاران فرش قرمز پهن میکنیم از سرمایهگذارانی که طرحهای تولیدی و خوب آنها با مشکلی مواجه شده، حمایت خواهیم کرد تا بدون دغدغه به فعالیت خود ادامه دهند.
انتهای پیام/
∎