شناسهٔ خبر: 71459104 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

بلاتکلیفی پذیرفته‌شدگان جذب‌های اخیر و درخواست از سیمایی

حدود ۵۰۰ نفر از پذیرفته‌شدگان فراخوان‌های سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ وزارت علوم با انتقاد از عملکرد سازمان اداری استخدامی در ارسال کدهای استخدامی خواستار پیگیری این موضوع از سوی وزیر علوم شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه  خبرگزاری تسنیم، حدود 500 نفر از پذیرفته‌شدگان فراخوان‌های جذب اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مراکز آموزشی در سال‌های  1401 و 1402 علیرغم اینکه طی ماههای گذشته مشغول تدریس در مراکز آموزشی و دانشگاهها شدند، همچنان در انتظار صدور احکام رسمی و استخدامی خود به سر می‌برند.

به گفته این افراد علیرغم اعلام تأییدیه‌های لازم از سوی سازمان برنامه و بودجه، سازمان اداری استخدامی هنوز اقدام به صدور کدهای استخدامی برای آنها نکرده و همین امر باعث شده بیش از 6 ماه از دریافت حقوق محروم بمانند.

جمعی از این افراد در نامه‌ای به وزیرعلوم که آن را در اختیار خبرنگار تسنیم قرار دادند، خواستار تسریع در اعلام کدهای استخدامی خود و مشخص شدن وضعیتشان شدند.

 

در بخشی از نامه این افراد خطاب به سیمایی صراف، وزیرعلوم آمده است:

«ما جمعی از پذیرفته‌شدگان فراخوان‌‌های 1401 و 1402  و سال‌های قبل هستیم که پس از طی مراحل قانونی و دریافت ابلاغ رای، از حدود یک سال پیش فعالیت خود را در مراکز مربوطه آغاز کرده‌ایم. با این حال، متأسفانه تاکنون احکام رسمی ما صادر نشده و این موضوع باعث ایجاد مشکلات فراوانی در زندگی شخصی و حرفه‌ای ما شده است.  

علی رغم تأییدیه‌های لازم از سوی سازمان برنامه و بودجه، به دلایلی نامعلوم، سازمان اداری استخدامی هنوز اقدام به صدور کدهای استخدامی ما نکرده است. این تأخیر طولانی‌مدت، علاوه بر ایجاد نگرانی، باعث شده است که بیش از شش ماه حقوقی دریافت نکنیم و زندگی ما با دشواری‌های فراوانی مواجه شود. لذا، از جنابعالی تقاضا داریم دستور فرمایید تا مشکل عدم صدور حکم کارگزینی ما قبل از اتمام سال بر طرف گردد.»

انتهای پیام/