به گزارش بازار، زهرا حاجزاده روز چهارشنبه افزود: در این بازه زمانی ۲۸ هزار و ۱۲۲ قلم کالای آرایشی و بهداشتی قاچاق شامل مداد چشم، کرم پوست، مداد لب، انواع شامپوهای فاقد مجوز، کرمهای روشن کننده ضدلک و ضدآفتاب، عطر و ادکلن و غیره در مناطق زیر پوشش این دانشگاه کشف و ضبط شده است و تمامی متخلفان به مراجع قضایی ارجاع داده شدند.
وی ادامه داد: یکی از وظایف ذاتی ما در اداره امور فرآوردههای آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بازرسی مشترک با همکاری اداره کل صمت، اتاق اصناف و پلیس مبازره با کالا و ارز بوده که به صورت هفتگی انجام میشود و از ابتدای امسال تاکنون ۲۱۰ مورد بازرسی از ۸۴ واحد تولید کننده فرآوردههای آرایشی و بهداشتی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه انجام شده که ۶۷ واحد در مشهد و بقیه مربوط به سایر شهرستان های تابعه این دانشگاه است.
رییس اداره امور فرآوردههای آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نظارت بر ایمنی، کیفیت و سلامت مواد آرایشی و بهداشتی بر عهده سازمان غذا و دارو است، تمامی تولیدکنندگان و واردکنندگان ملزم به اخذ مجوزهای لازم هستند.
حاج زاده با اشاره به اینکه تاکنون تعداد ۳۷۰ مورد پروانه ساخت و ۲۰ مورد پروانه تأسیس و بهرهبرداری صادر شده است، بیان کرد: صدور پروانه بهرهبرداری و مجوز ساخت در مشهد انجام میشود، از زمان درخواست تا صدور مجوز حداکثر یک ماه زمان میبرد.
وی گفت: مردم برای ثبت شکایات پیرامون تخلفات بهداشتی با سامانه ۱۹۰ در تماس باشند تا موضوع به سرعت مورد رسیدگی قرار گیرد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربتجام است.