شناسهٔ خبر: 71449077 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ورزش۳ | لینک خبر

تا قبل از اخراج فقط میلان در زمین بود

حمایت واکر از تئو هرناندز: او تمارض نکرد!

کایل واکر، ستاره میلان، می‌گوید تئو هرناندز در بازی مقابل فاینورد تمارض نکرده و اخراجش اشتباه بوده است!

صاحب‌خبر -

به گزارش "ورزش سه"، میلان در بازی برابر فاینورد در چارچوب دور برگشت مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا شروعی خوب داشت و بلافاصله با گل سانتیاگو خیمنز پیش افتاد، اما ناکامی آن‌ها در افزایش برتری باعث شد تیم هلندی به بازی برگردد. اخراج تئو هرناندز که به دلیل تمارض، کارت زرد دوم را دریافت کرد، یکی از دلایل حذف میلان از لیگ قهرمانان اروپا بود.

واکر پس از بازی به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: «مطمئناً با توجه به روشی که ما در نیمه اول و ابتدای نیمه دوم بازی را کنترل می‌کردیم، فقط یک تیم در زمین حضور داشت.» او ادامه داد: «سپس داور تصمیم خودش را گرفت و بازی تغییر کرد.

2150838

مدافع چپ فرانسوی به دلیل تمارض کارت زرد دوم را دریافت کرد، اما واکر معتقد است که اخراج او اشتباه بوده است.
او گفت: «تئو (هرناندز) اخراج شد، اما مطمئن نیستم که تئو تمارض کرده باشد. برای من، او تمارض نکرد؛ برخوردی وجود داشت. پس نباید اخراج می‌شد. البته هنوز آن صحنه را دوباره از تلویزیون ندیده‌ام.»